Nem így kéne játszani ezeknek a leányzóknak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 15:27

Törölt felhasználó (29760)

Nincs senkinek ciki ruhafellebbentős sztorija? Vagy egyéb?

Gratulálok a sok kiéhezett f.r.knak !!!
arra kivancsi lennek hogy mit erez ilyenkor? azert nem semmi hogy 100 ember fenykepezi a legintimebb reszed...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 22. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 14:16

Törölt felhasználó (21812)

Ciki, szánalmas, tök muri, állatjó? Mi a véleményetek erről:

szánalmas
ciki
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 22. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 14:16

kínos amit vmelyik nap a boltból hazafelé jövet láttam. egy kellemes fehér miniszoknya... ám amikor alákapott a szél és fellibbent nem ájultam el. Messziről látván gondoltam egy jo kis csipkés francia ugyhogy közelebb haladtam ám akkor szembewsültem a keserű valósággal. egy rosszul kivitelezett fecske....
Aztán még volt egy-két dugásunk, én épp akkor szakitottam a pasimmal, és jól esett ez az átmeneti kapcsolat, és jó dugások is voltak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 22:23

Köszi, hogy leírtad. Jó történet
És egyéjszakás kaland maradt, vagy folytatódott?

És egyéjszakás kaland maradt, vagy folytatódott?
Azt hittem magamról, h tudok képet beszúrni, de most kiderült egy-két dolog, úgyhogy mégsem!

Akkor ez a kis incidens jól "sült" el.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 21:57

Oké, oké elmondom illetve leirom! Az egyik ilyen eset...A legjobb barátnőm és én görkoriztunk és aő majd okoskodik, majd felgurul az emelkedőn, én mondom neki, hogy ne, mert visszagurul, de ő nem, és megindult...Én gondoltam, ha már ilyen magabiztos akkor felmászik majd valahogy...De sajnos tévedtem, mert a drága visszagurult én pedig elbambultam és nem vettem észre, hogy ő gurul le, és ráadásul felém, még félreugranom sem volt időm, és rámesett...
Ott feküdtünk a betonon, és röhögtünk, ő rám volt borulva, és kicsit "furcsán" nézett ki, jöttek arra valami pasik és röhögtek rajtunk, megkérdezték, hogy minden rendben van e velünk, és felsegitettek bennünket, ez volt aztán a sülés, jót gondoltak rólunk...Aztán este egy bulin ismét találkoztunk velük, és a barátnőmmel egy kicsit többet ittunk és bebeszéltünk minden hülyeséget, ezt a pasik kihasználták, és az egyik elfogta a barátnőmet, a másik meg engem, és elhúzódtunk egy üres szobába és az ajtó nem lett bezárva...Becsattant a házigazda anyja, én meg épp a pasin lovagoltam, olyan szemekkel nézett ránk, minthe egy szétmarcangolt hullát látott volna, és elhúzott...

na ezen én is meglepődtem!
hűhaaaaaaa
bocsi, de nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni!
Rózsalány:
az aztán télleg kínos lehetett! bár azt hittem, h az este vége az lett, h Ti lányok bemutatóztatok a fiúk előtt!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 23:39
hűhaaaaaaa
bocsi, de nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni!
Rózsalány:
az aztán télleg kínos lehetett! bár azt hittem, h az este vége az lett, h Ti lányok bemutatóztatok a fiúk előtt!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)

papa te írj!! forgatókönyvet, nem kapott rajta , de ,hogy érzi tudja ebben biztos vagyok. És már nem vagyok büszke rá.
Rendben. Jó éjt!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak priviben. és már nem ma, jó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 23:41

Mi vaaaaaaaaaaan? Papa telibe talált a marhulásával? Ez komoly?
Mi vaaaaaaaaaaan? Papa telibe talált a marhulásával? Ez komoly?
2007. 05. 17. csütörtök 23:39

papa te írj!! forgatókönyvet, nem kapott rajta , de ,hogy érzi tudja ebben biztos vagyok. És már nem vagyok büszke rá.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 15:02

na most mit vártál, h leírja a valóságot, h szétkefélte a pultos csajt a kocsmába, oszt az asszony meg rajtakapta Őket! Ő meg ahelyett, h jelenetet rendezett volna beszállt 3.-nak?
Köszi, hogy leírtad. Jó történet
És egyéjszakás kaland maradt, vagy folytatódott? (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 21:57

És egyéjszakás kaland maradt, vagy folytatódott? (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Oké, oké elmondom illetve leirom! Az egyik ilyen eset...A legjobb barátnőm és én görkoriztunk és aő majd okoskodik, majd felgurul az emelkedőn, én mondom neki, hogy ne, mert visszagurul, de ő nem, és megindult...Én gondoltam, ha már ilyen magabiztos akkor felmászik majd valahogy...De sajnos tévedtem, mert a drága visszagurult én pedig elbambultam és nem vettem észre, hogy ő gurul le, és ráadásul felém, még félreugranom sem volt időm, és rámesett...
Ott feküdtünk a betonon, és röhögtünk, ő rám volt borulva, és kicsit "furcsán" nézett ki, jöttek arra valami pasik és röhögtek rajtunk, megkérdezték, hogy minden rendben van e velünk, és felsegitettek bennünket, ez volt aztán a sülés, jót gondoltak rólunk...Aztán este egy bulin ismét találkoztunk velük, és a barátnőmmel egy kicsit többet ittunk és bebeszéltünk minden hülyeséget, ezt a pasik kihasználták, és az egyik elfogta a barátnőmet, a másik meg engem, és elhúzódtunk egy üres szobába és az ajtó nem lett bezárva...Becsattant a házigazda anyja, én meg épp a pasin lovagoltam, olyan szemekkel nézett ránk, minthe egy szétmarcangolt hullát látott volna, és elhúzott...