Válaszolj már mert megörülök!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzz

Te is ilyen édes vagy mint ez a kis ciccc
Hát erről beszéltem ADMIN baby-k! Törölni, törölni, törölni, addig, míg már tényleg csak Ti lesztek itt és legalább magatokat nem fogjátok zavarni...
Opsz, itt milyen irtás zajlik??
20 hozzászólás is le lett törölve?
holnap beleolvasunk a logokba, hogy mi is lett kiírtva, ez kicsit soknak tűnik.
Jó éjt mindenkinek!
Valami sértőt, vagy bántót írtam volna? Netán nem tudtam parancsolni az egyébként nem csúnya beszédről híres számnak? Egy fórumban ha ilyen gondolatokat is kitörölnek mint például ez is,akkor nem kell megújítani a fórumot, hanem csak törölni, törölni, törölni....
Egyébként jó reggelt!
Egyébként jó reggelt!
ki szereti a csokit vagy sütit???
M
Édes hapsikáim!
Ne itt beszélgessünk....hanem a ti szobátokba!
Legalább fellendűl az is.......két napig nem leszek mert a drágámnaál leszek.....de ha nem birom kiálni azééé majd töle bekukkentok ide!
Pénteken talizunk a ti kis szobátokba!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ne itt beszélgessünk....hanem a ti szobátokba!
Legalább fellendűl az is.......két napig nem leszek mert a drágámnaál leszek.....de ha nem birom kiálni azééé majd töle bekukkentok ide!
Pénteken talizunk a ti kis szobátokba!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sok sok pusssssssssssssszantás lányok!!
Nócika!!! Te most haragszol rám???????Ha igen akkor yoo lenne tudnom az okát!!!!!
Nócika!!! Te most haragszol rám???????Ha igen akkor yoo lenne tudnom az okát!!!!!
megismertek?:)
csak jöttem szólni,hogy megyek vissza aludni
Szia Cicc!
Hát jol látok én hogy te a forumon vagy?????????
rülök neki!
Puszzzzzzzzzzzzz neked!
Ja és nektek fiuk
Hát jol látok én hogy te a forumon vagy?????????
rülök neki!
Puszzzzzzzzzzzzz neked!
Ja és nektek fiuk
kihisztiztem magam
Örülök hogy itt vagy....én meg charlinál vagyok.....csak ö most éppen alszik......tudod egy kicsit elfáradt szegény!:)))))))))))
Puszzzzzzzzzzzzzzzz
Puszzzzzzzzzzzzzzzz
jajj ideirtam a verseket:( sorry javitom:).miben fárasztottadki?:)
Hát nekem is remekül alakul az uj párkapcsolatom:) de én még ilyeneket nemtudok mesélni
Na ez nem sikerült!!!
Szia Ciccc!
Remélem nem harizol a tegnapiért.......de azért tüntem el hirtelen a chatről....mert elment a net......és utánna mire visszajött és be tudtam lépni te akkor már nem voltál.........és utánna a charlival......ugy döntöttük még megszeretgetjük egymást......elmentünk egyet sétálni ,utánna vissza hozzá és utánna mentem haza a busszal.......ne harizz hogy nem taliztunk......megyek még sokat pestre.....a legközelebbi menetelemnél tuti talizunk majd!
Még egyszer ne haragudj.......imádlak!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Remélem nem harizol a tegnapiért.......de azért tüntem el hirtelen a chatről....mert elment a net......és utánna mire visszajött és be tudtam lépni te akkor már nem voltál.........és utánna a charlival......ugy döntöttük még megszeretgetjük egymást......elmentünk egyet sétálni ,utánna vissza hozzá és utánna mentem haza a busszal.......ne harizz hogy nem taliztunk......megyek még sokat pestre.....a legközelebbi menetelemnél tuti talizunk majd!
Még egyszer ne haragudj.......imádlak!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sziasztok fiúk!
dolgozom ezerrel azééé nem vagyok itt........visszatértem a munkába sajna....és mindenki engem akar.........ááááááááááááááááááááá
Nem hagynak nyugodtan netezni.....mindig jön valaki........
Puszzzzzzzzzzzzzzzzz
dolgozom ezerrel azééé nem vagyok itt........visszatértem a munkába sajna....és mindenki engem akar.........ááááááááááááááááááááá
Nem hagynak nyugodtan netezni.....mindig jön valaki........
Puszzzzzzzzzzzzzzzzz
Szia!
Nincsen olyan képem..........
Shorryyyyyyyyyyy
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Nincsen olyan képem..........
Shorryyyyyyyyyyy
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Nóci

Masha