két házas, jófarkú pasival dugni, akik dominánsan megdugnak. Meleg vagyok

egy olyan hölgyet találni akit viszonzás nélkül nyalhatnák orgazmusig és napközben rá ér szabad
kézzel kiverni egy nagy méretes farkat.vagy műpuncival
Egy jó testű csajjal egy jót szexelni. Egy olyannal, aki a popsijába is beenged.Először nyelvvel, ujjal előkészíteni a terepet, aztán ami belefér hajrá, egészen élvezésig...
Most pillanatnyilag egy torokraélvezés.

De jó lenne ma este egy jól seggbe kurhatóbcsaj! Az sem baj, ha van párja, és szereti, ha szendvicsbe van vágva!
Egy párral eltölteni egy éjszakát ahol tabumentesen mindent lehet mindenki mindenkivel alapon akár extrém is
Egy szép popsiba tövig tolni a farkam, jol megjáratni benne.
Az én vágyam, hogy egy lányt kinyalhassak úgy, hogy nem kérek cserébe semmit sem. Csak őt, a punciját és a fenekét, kényeztetném addig hogy a nyelvemre élvezzen. Én végig ruhában, a farkam nem kerül elő, a lány csak kihasználjon erre.
Ismeretlenül odamegyek, "kivégezném" és otthagynám
Ismeretlenül odamegyek, "kivégezném" és otthagynám
Egy kemény csupasz faszt cummantani
Sziasztok. Bp-i Párral ismerkednék ahol a kipróbálhatnám az enyhe bisex játékokat, Teljesen kezdő de nagyon kíváncsi vagyok
Egy cosplay-es lánnyal kipróbálni.
Két nővel egyszerre lenni!
Én csak egy szimpla barátság extrákkal dologra vágyom.Kötöttségek nélküli tapasztalás,kalandozás.
Életem álma két extrém nővel szexelni.Minél kövérebbekkel!
Hát lehet érdemes lenne kitölteni az adatlapon mit,kit,honnan keresel és mire. Egy kis bemutatkozó szöveg.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2023. 07. 12. szerda 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 12. szerda 01:59

Nekem csak egy egyszerű vágyam van,szexelni mert sajnos nem igazán adatik meg a dolog.
Nekem csak egy egyszerű vágyam van,szexelni mert sajnos nem igazán adatik meg a dolog.
Hmmm
(Ez egy válasz qka888 üzenetére (2023. 07. 08. szombat 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 06:52

Nagyon régi vágyam ,hogy egy srác megmasszírozzon és közben elcsábítson. Egy finom érintés a gáton, a popsi tájékon.Sokszor járok thai olajos masszázsra ahol teljesen meztelenül vagyok és imádom ahogy izgalmi állapotban vagyok.
Nagyon régi vágyam ,hogy egy srác megmasszírozzon és közben elcsábítson. Egy finom érintés a gáton, a popsi tájékon.Sokszor járok thai olajos masszázsra ahol teljesen meztelenül vagyok és imádom ahogy izgalmi állapotban vagyok.
Kézzel kielégíteni egy igazán méretes farkat!