Feleségemet egy másik faszon lovaglva látni. Aztán becsusszanni a másik farok mellé. Gonolatban már neki is sokszor megvolt
Sziasztok. Találkozni egy biszex férfitagú párral.
Budapesten találni ápolt nőt, aki szereti ha alaposan ki nyalják a punciját, akár a párja előtt élvezésig dugni.
Ismerkedjünk korrektül akkor. Inkább látom, hogy a fórum jobb erre mint a chat. Én pl most egyedüliként ismerkednék párral.
Ha barátnőm elcsábulna,és ezt megleshetném titokban.
Szeretkezni egy extrém kövér,200 kg körüli nővel. Odavagyok a hatalmas idomokért!
Ápolt nővel nagyot szeretkezni.
Imádom a rendőröket.....izgatnak, de veszettül. Dugni egy sármos rendőrrel...
Egy kedves párt vagy egy állandó pasit találni harmadiknak...
Ha a barátnőm egy megbízható,jó pasi elcsábítaná,és magáévá tenné.
Kíváncsi lennék, milyen érzés mikor egy férfi szopja a farkam.
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 12. vasárnap 07:27

Szívesen 69-eznék egy feleséggel,miközben a férje hátulról dugja ! A kicsusszanó farkat lenyalnám és vissza tenném a helyére... A tele lőtt puncit pedig tisztára nyalnám ! Ez egy régi vágyam !
Szívesen 69-eznék egy feleséggel,miközben a férje hátulról dugja ! A kicsusszanó farkat lenyalnám és vissza tenném a helyére... A tele lőtt puncit pedig tisztára nyalnám ! Ez egy régi vágyam !
Meg lovagolni egy formás kb 16/4-es farkat a végén az arcomra élvezne sikerült már a sajátomra élvezni finom volt
Csajommal és az anyósommal hármasozni.
Tarkótól popsiig zippzáras ruha,lassan lehúzni,hallgatni a ciripelést,félúton megállni és kikapcsolni a melltartót,azután végig le egészen.Földre hull a burkolat és előtted a NŐ!
Ez hogy tetszett?
Ez hogy tetszett?
Úgy szexelni,hogy nem zavarja a partnert,ha telt vagyok..
Keményen megszopatni egy bevallalós milfet, televerni az arcát és utana nagyon megdugni... Úgy, ahogy van. Szétszopatva, telespriccelve.
Jó lenne most egy sportos, kerek popsit telespriccelni...
Nem mondtam hogy jó... Sőt... De attól még nincs meg bennem a batorság sajnos
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 02. 08. szerda 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 11:13

Nem neveztelek hazugnak, bocsánat, ha félreérthető voltam. Engem annak neveztek ugyanezért, amikor lebuktam, ennk már jó 10 éve. Vágyai mindenkinek vannak, szerintem neki is(sőt tuti). Valószínűleg Ő is ugyanúgy van ezzel, hogy Te mit szólnál, ha engedne nekik. (Persze Mi itt mind tudjuk, hogy ez a legfőbb vágyad-talán Ő is)Lehet titkon akar mindenfélét, de valahogy nem meri bevállalni, bevallani, mint ahogy Te a saját dolgaid előtte. Mire jó ez?
Két nővel egyszerre lenni, akiket kedvemre használok.