Átjöhetne egy hölgy vagy lány,aki csatlakozna a laza afterunkhoz.
Találni egy extrém kövér,200 kg körüli nőt,akinek minden vágyát telejesíteném. Imádom a hatalmas idomokat!
Ha a feleségem a barátommal mégegyszer csókolózna és kefélne elöttem.
Hú de szívesen kinyalnék ma egy puncicskát!
Nekem ez férjként osszejott. Miutan beleélvezett a felesegem pinajaba, az osszes geci a szamban landolt. Elso alkalommal kikoptem, de legkozelebb mar le is nyeltem. Tenyleg nagyon szuper erzes, kivanom, h Neked is ossze jojjon!
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2023. 01. 26. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 26. csütörtök 14:18

Nekem az egyik bakancslistás.... Hogy egy igényes párnál úgy lehessek haramadik... Hogy amikor kutya pózban dugja a férj a párját... Én közben nyalhassam a hölgy tagot ! Szívesen tisztára is nyalnám azt a puncit,ha a férje tele élvezi ! Akár fotózni vagy videózni is lehetne....
Budapesten, fényes nappal autós szex elsötétített tágas autóban. Helyszín rengeteg van
Biszex párral lenni.
Megkapni egy sexy hölgy punci illatú tangáját. Nagyon kedvemre lenne.
33 éves férfiként nagyon vagyom egy felnőtt, de 20 alatti nő puncijara. Semmilyen gázság. Csak kóstolni, érezni, kenyeztetni.

Szőrös puncit nyalni cíckókat szopni, nagyot szeretkezni,ez volna a igazi vágyam.
Párral lenni és szex közben nyalni őket … majd a teleélvezett puncit kinyalni utána ….és a spermás farkat tisztára nyalni
Egy dekoratív nő szopna én meg egy màsik dekoratív csinos hölgyet nyalnék. Aztàn együtt szopnànak. Majd egymàs utàn felvàltva lovagolnak rajtam miközben a màsikat nyalom....

Hàzaspàrnàl szopni a hölgy előtt
Csak egy VALÓS párt találni…
Moto

Moto
Egy korrekt kölcsönös szopás, miközben egy hölgy néz minket! Hogy beszáll-e, az csak rajta múlik!
Nekem az egyik bakancslistás.... Hogy egy igényes párnál úgy lehessek haramadik... Hogy amikor kutya pózban dugja a férj a párját... Én közben nyalhassam a hölgy tagot ! Szívesen tisztára is nyalnám azt a puncit,ha a férje tele élvezi ! Akár fotózni vagy videózni is lehetne....
Miniszoknyás háziorvosom engem is leápolhatna autóban...

Már én is próbáltam szervezni hasonlót , de nem nagyon találni olyat, aki kitartó, és valóban tartja is a szavát.
Talán a belefektetett munkát sajnálják, hátha nem térül meg , és nem úgy alakul ahogy szeretnék.
DE az se várható el, hogy egy teljesen ismeretlen pasira, azonnal rákattan a nő . (Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 01. 22. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán a belefektetett munkát sajnálják, hátha nem térül meg , és nem úgy alakul ahogy szeretnék.
DE az se várható el, hogy egy teljesen ismeretlen pasira, azonnal rákattan a nő . (Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 01. 22. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jó lenne korban hozzám illő nővel nagyot szeretkezni, ez csak egy vágy marad sajna.