Találni egy kedves nőt, aki szívesen elvenné a szüzességem.
Biszex párral szexelni.
Fura milyen sokan írjátok, hogy szőrös puncit kinyalni! Gondolom ahogy egyre ritkább lenni az olyan hölgy aki nem csupasz úgy kezd ez egyre különlegesebb és izgatóbb lenni. Szerencsére ez nekem (többé-kevésbé) mindennapos dolog szóval megértem.
Én azt próbálnám ki szívesen hogy fiatal (húsz év körüli) pár hölgy tagját seggbe dugni miközben a srác nézi a dolgot, aztán élvezés előtt a popsiból rögtön áttenni a csaj szájába és intenzív kényszer szopatással beleélvezni.
Én azt próbálnám ki szívesen hogy fiatal (húsz év körüli) pár hölgy tagját seggbe dugni miközben a srác nézi a dolgot, aztán élvezés előtt a popsiból rögtön áttenni a csaj szájába és intenzív kényszer szopatással beleélvezni.
Sziasztok. Végignézni egy pár szeretkezését, vagy egy hölgy masztiját. Erre vágyom most.
Biszex párral lenni.
izgat a gondolat, milyen ha lepisil egy hölgy

Álmom egy 200 kg körüli,hatalmas méretű nővel szerelmeskedni. Imádom a hatalmas idomokat!
De jó is lenne egy ilyen buli....
(Ez egy válasz Xxxtremee üzenetére (2022. 11. 16. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2 in 1
Sziasztok! Beülnék egy fotelbe. A hölgy háttal ráülne a farkamra, nekem dőlne, így érezné a has és mell izmokat. A két kezével a karfákra támaszkodva szabályozná a behatolás mélységét. A bal kezemmel magamhoz ölelném, simogatnám a melleit, közben a jobb kezemmel izgatnám a csiklóját és a szeméremdombja tetejét. Lágyan, majd egyre gyorsabban mozognánk és "elmerülnénk együtt a gyönyör tengerében"...
Sziasztok. Egy szép szőrös puncit élvezésig nyalni.
Pár női és férfitagját egymás után kielégíteni az aktív közremükődésükkel!

Egy 50 ven plusszos érett nővel együtt lenni akinek teljesen szőrös a puncija! Még soha nem kényeztettem szőrös puncit!
Nalunk biztosan.
(Ez egy válasz alive üzenetére (2022. 11. 20. vasárnap 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 20. vasárnap 15:57

Hát, izgatna a dolog. Persze álló brevel a kezben lehet, hogy más is történne...
Hát, izgatna a dolog. Persze álló brevel a kezben lehet, hogy más is történne...
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2022. 11. 20. vasárnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak nézni?????
(Ez egy válasz alive üzenetére (2022. 11. 19. szombat 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Másik pár mellett szexelni.
Egy szexi párt megnézni és közben verni....
Egymás előtt kiverni, esetleg egymásnak kiverni.
Kölcsönös orálszex. Az sem baj, ha hölggyel!