Sziasztok. Spermás puncit nyalni élvezésig. Erre vágyom most.
Találni egy vékony alkatú csajt aki a jelenlétemben dugatja magát mással/másokkal, én pedig közben nyalnám, csókolnám, akár spermásan is.
Egy fiatal 20-22 éves, szép testű csajjal reggeltől estig szexelni és hatalmasakat élvezni vele!

Sziasztok. Látom a vágyakat amit leírtok.
Találkozni párral, kettő farok 1 punciba.
Nekem csak az a vágyam hogy találjak már végre egy nőt akivel tartós szex partneri kapcsolatot lehet kialakítani.
Aztán majd kitaláljuk a vágyainkat.
Találkozni párral, kettő farok 1 punciba.
Nekem csak az a vágyam hogy találjak már végre egy nőt akivel tartós szex partneri kapcsolatot lehet kialakítani.
Aztán majd kitaláljuk a vágyainkat.
Szép napot mindenkinek. Találkozni egy mindkét részről biszex párral.
Biszex párral lenni,
De jó is a pirosra paskolt punci ahogy már tocsog a sok nedvtöl mmm...aztán meg élvezésig nyalni és tovább...
(Ez egy válasz girl_in_the_kitchen üzenetére (2022. 11. 13. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 13. vasárnap 16:16

Mai vágyam, hogy egy pasi pirosra paskolja a teljesen csupasz puncimat, majd jól kinyaljon.

Szívesen
(Ez egy válasz girl_in_the_kitchen üzenetére (2022. 11. 13. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Mai vágyam, hogy egy pasi pirosra paskolja a teljesen csupasz puncimat, majd jól kinyaljon.

Nyalni egy jó duci puncit miközben dugják és a farok végét is.
Szőrös puncit élvezésig nyalni.
Akár csak nálam.
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2022. 11. 09. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 09. szerda 19:07

valóban, és imádja ha megbaszom, de néha jól esik kiverni is....
Akár csak nekem is!
A nagy vágyam ,hogy egyszerre ketten legyünk egy másik fasszal a pinájában! (Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2022. 11. 09. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 09. szerda 19:07
A nagy vágyam ,hogy egyszerre ketten legyünk egy másik fasszal a pinájában! (Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2022. 11. 09. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)

valóban, és imádja ha megbaszom, de néha jól esik kiverni is....
szia erre én is kiváncsi lennék imádnám ha megint lenne kis ez az
(Ez egy válasz Donort üzenetére (2022. 11. 10. csütörtök 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 10. csütörtök 22:48

Nagyon izgatna és érdekelne, ha valaki megpróbálná felszedni a feleségemet a munkahelyén akár (egyedül dolgozik egy üzletben) és ha sikerrel jár elmesélné nekem.....
Kiváncsi lennék, hogy hogyan viselkedik egy ilyen helyzeben
Kiváncsi lennék, hogy hogyan viselkedik egy ilyen helyzeben

Vágyam hogy BDSM szettem, ostorral es bilinccsel kombinálva kiprobaljam végre, ehez keresek 45-50 év felett kedves hölgyet.
Talaln egy 45-55 éves nőt akivel kellemesen eltöltenénk heti 1-2 alkalmat
Csupan ennyi a vágyam....

Nem hangzik rosszul

Átélni a ketten egy punciban érzését... nagyon izgat milyen érzés lehet
Egy kedves ápolt nővel nagyot szeretkezni.
Sziasztok. Egy szép szőrös puncit élvezésig nyalni. Erre vágyom most.