Eltalálni öt számot a lottón...
És találni egy minden tekintetben megfelelő pasit harmadiknak...
Lehet az elsőre nagyobb az esély
És találni egy minden tekintetben megfelelő pasit harmadiknak...
Lehet az elsőre nagyobb az esély

Egy hölgy el nagyokat szeretkezni.
Végre találni egy hellyel rendelkező párt hosszú távra!
Egyre jobban izgat, hogy mikor hármasban szexelek, hogy én is szopjak

Rávenni a 40 es párom, hogy bevegyünk egy 20 éves bi pasit hármasra, legjobb lenne hosszú távra.
Egy másik pasival a barátnőmet közösen dp dupla farok punciba ott alvás és ha este megkívánja valaki a másikat akar privátba is lehetne. A másik tudtával a másik szobaba
A mostani mellé még egy feszes húszas a hétre...
Gangbang minimum 50 pasival. :P
Sok ilyen videot láttam, nagyon izgi... :P
Sok ilyen videot láttam, nagyon izgi... :P
Engem nagyon izgatna ha barátnöm neten elcsábitaná egy pasi és meztelen képeket kérne töle, tuti küldene söt valszeg meg is mutatná és az izgalom adtán sexelnénk is közbe, volt már iylen és nagyon izgato volt
Egyszer egy 20cm feletti férfit szopni...
Sajnos még nem volt élőben szerencsém ilyenhez. Ha a párja végignézné, az lenne a hab a tortán.

Ugyanez …. De jó lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 03. szombat 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 03. szombat 16:42
Törölt felhasználó (4682725)
VIP

Egy bi vagy meleg szexhaver akivel rendszeresen, gátlások nélkül élvezhetnénk a szexet. Vagy egy kis sperma fétisem, amit jó lenne szabadon kiélni.

Törölt felhasználó (4682725)
VIP

Egy bi vagy meleg szexhaver akivel rendszeresen, gátlások nélkül élvezhetnénk a szexet. Vagy egy kis sperma fétisem, amit jó lenne szabadon kiélni.
Már van vagy 3 éve hogy nem talaltam senkit, ideje lenne már. 45-55 korosztaly izgat leginkabb.
Szia!
Èn tudnám magamat ajánlani 1nek
nekem egy 40+ os hölgyer lenne kedvem megdolgozni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 30. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 30. kedd 19:03
Èn tudnám magamat ajánlani 1nek

Törölt felhasználó (4593192)

Sziasztok!
A vágyam, hogy két 20plusszos pasi között ébredjek.
A vágyam, hogy két 20plusszos pasi között ébredjek.

Kávéval és nyalással ébreszteni egy 40-es asszonyt, ma reggel.
Ez jól hangzik!Mintha én írtam volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 30. kedd 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 30. kedd 00:20

Törölt felhasználó (4651880)

Az asszony leszopná a farkamat és az egy másikat meg kiverne

Gecit nyelni...
Akart lenni... (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2022. 08. 30. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Akart lenni... (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2022. 08. 30. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Buzulni szeretnék.
Faszt szopni.
Gecire nyelni.
Faszt szopni.
Gecire nyelni.
Találni egy valóban nagy mérettel rendelkező, biszex srácot...