Egy olyan csaj aki kielégíti minden vágyam!

Csináld meg,lennénk páran szerintem...
Szia. Engem érdekelne, nekem is vannak ilyen és hasonló vágyaim...!
50-60éves hölggyel kocsikazni, rendszeresen

Ápolt hölgy el órákig szeretkezni, tabuk nélkül.
Az bizony. Először itt akadtam a képeire, azóta vagyok raizgulva karóra
(Ez egy válasz Bihármas5967 üzenetére (2022. 08. 01. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Biszex párral szexelni
Ez tényleg izgalmas lehet!
(Ez egy válasz Mókamiki67 üzenetére (2022. 08. 01. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4672959)

Hogy bárkit felrúghassak a holdig akit nem kedvelek és ne csukjanak le érte. Ez a vágyam!
Sziasztok nagy vágyam egy érett nővel eltölteni egy kellemes estet vagy többet 26 eves vagyok eddig sajnos nem jött össze van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban ?

Hogy bárkit felrúghassak a holdig akit nem kedvelek és ne csukjanak le érte. Ez a vágyam!
Konkrét ismerőssel szexelni....
Sziasztok. Egy csinos 50-es hölgyet orálisan kényeztetni, akár a férj előtt. Erre vágyom most.
Minden kívánságát teljesíteni egy extrém kövér,200 kg feletti nőnek. A fél karomat odaadnám egy ekkora nőért. Imádnám.....
Egy szimpatikus part talalni

A legnagyobb vágyam most éppen, hogy felnőjenek a gyerekek és visszatérhessünk a játszótereinkre. Fesztiválok, szórakozóhelyek, strandok, stb.
Régen sokat vadásztunk gyanútlan lányokra, fiúkra, párokra ilyen alkalmakkor. Hiányzik.
Régen sokat vadásztunk gyanútlan lányokra, fiúkra, párokra ilyen alkalmakkor. Hiányzik.
...hogy valaki hozzám érjen!
Olyan biszex társasághoz csatlakozni, ahol mindketten gabalyodhatunk azonos neművel.

Sziasztok.Nagy vágyam találni egy perverz bi párt.
Egy párt nézni szex közben majd a hölgy közben leszopna.