Végre találni egy Keszthely környéki nőt,aki a szeretőm lenne.
Sziasztok. Egy tőlem idősebb hölgy szőrös punciját kényeztetni.
Biszex párral együtt lenni ahol orálisan kényeztetne mindenki a másik párját.
Még nekem is furcsa de az a vágyam, hogy valaki akinek korábban volt szexuális kapcsolata a párommal,felismeri itt és részletesen beszámol, hogy történt a dolog. Egyszer már volt részem hasonlóban, (nem pont ilyenben)nagyon izgató volt.
És mi ennek az akadálya?
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 03. 25. péntek 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 25. péntek 11:17

Még mindig az,hogy rá vegyem a feleségem arra ,hogy lássam más faszától élvezni.Lássam ahogy más faszát szopja és élvez.
Megszabadulni az influenzatol. Ha a punci miatt nem tudok aludni az ok, de ha a kohoges bassza el az ejszakamat az nem a jofajta szex.
Jó s lenne egy nagy szeretkezés egy nővel.
Még mindig az,hogy rá vegyem a feleségem arra ,hogy lássam más faszától élvezni.Lássam ahogy más faszát szopja és élvez.
Egy vékony farkú pasival találkozni, aki meg dugná a popómat! Ez lenne a nagy vágyam.
Most egy pár szeretkezését végig nézni a vágyam.
Sziasztok. Egy szép szőrös puncit nyalni. Erre vágyom most.
Biszex párral lenni
Egy fehér máju nőt milfet hosszú távon alkalmi kapcsolatra akinek csak sexre kellek.
Egy olyan barátnőt, akivel klubokba járhatunk, párcserézhetünk és közben jól elvagyunk egymással is..
Szia, igazán remek vágy! Nem vagy egyedül ezzel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 19. szombat 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 19. szombat 10:00

Törölt felhasználó (4604712)

ha párom fejét elcsavarnák és farokra húznák
ha párom fejét elcsavarnák és farokra húznák
Fiatal fiúval 18-25 év / hoki haverság /
Egy növel kor alkat nem számitana,órákig szeretkezni tabuk nélkül.
Nem is azzal van a baj. A feleségem óckodik tőle. Azt mondja két pasi sok, pedig voltunk már hármasban nem egyszer, de ott én voltam a harmadik
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 16. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 16. szerda 12:56
Törölt felhasználó (4418042)

Aki Keres az talál írd ki és lesz 10 jelentkező

Aki Keres az talál írd ki és lesz 10 jelentkező
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 03. 16. szerda 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 16. szerda 12:43

Az én vágyam az lenne, hogy egy igazán nagy farkú, és egy átlagos farkú srác tegye boldoggá a feleségem egyszerre. Imádnám látni ahogy mindkét farok egyszerre dugja és a végén rá élveznek az arcára