Ápolt időseb puncit élvezésig nyalni.
Idősebb potens pasival együtt lenni, illetve glory hole - ban szopni, vagy szabadban, mosdóban

Izgatna idősebb potens pasival lenni, illetve izgalmas lenne vagy glory hole-t kipróbálni, vagy szabadban, mosdóban szexelni.
Gondolom a feleség nem lett még beavatva a dologba...
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2025. 01. 23. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Talállni egy olyan Lányt vagy Nőt aki hajalndó lenne Strap-onnal felavatni.
hmmmm..jó lenne valaki, aki tud hosszabban , élvezhetően fogalmazni, és bujábbnál bujább vágyakról, élményekről levelezni..természetesen én is hosszan, érdekesen írnék..
Közös bulizás után nálam afterezni és a gyengéd masszázstól, a szeretkezésen át a vad kefélésig. Akár hárman gangbanben, de ez már csak rajtatok múlik.

Találni valakit GG-n akivel legalább beszélgetni lehet a vágyainkról, storyainkrol, mindegy a neme és kora vagy beallitottsága

Ne add fel a reményt
Nálunk is így volt nagyon sokáig, aztán egyszer úgy alakult hogy.........
Azóta már sikerült többször is
(Ez egy válasz Penisember üzenetére (2025. 01. 24. péntek 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon szeretnék egy biszex pàr baràtja lenni ahol mindkét felet oràlisan kényeztethetem.
Nyiregyháza és környékén,találni egy párt,a nyalnám a hölgy punciját,miközben a férje dugja.
Az, hogy a párom már nem akar más pasit.
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2025. 01. 23. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi párral lenni / házibarát szinten hosszútávra / mindenki-mindenkivel alapon / perverzió nem akadály …..nyitott vagyok új dolgok kipróbálására is

A csajom is erre gerjed....és utana kinyalna.
(Ez egy válasz angikovi üzenetére (2025. 01. 15. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 13:06

Látni a páromat ahogyan megdug egy másik, szép, vékony lányt.
Szoktunk erről beszélgetni, viszont az a problémám, hogy nem mindig vágyok erre, sokszor kerekedik felül a féltékenység, vagy egyszerűen nem akkora a libidóm mindig, hogy erre vágyjak, ezért inkább nem hozom fel, mert van olyan eset amikor kifejezetten ódzkodok tőle.
De olykor meg már a gondolattól is bizsereg a puncim, ha eszembe jut, hogy a párom hozzáér egy másik lány nedves puncijához, vagy végig simítja a farkával...
Nem nagyon találok a témában hasonszőrű nő társakat, akik vágynának ilyesmire, és mint mondtam, nálam sem állandó ez... De olyankor jó megélni fejben, egy kicsit kiélni a biszexuális vágyaimat is...
Szoktunk erről beszélgetni, viszont az a problémám, hogy nem mindig vágyok erre, sokszor kerekedik felül a féltékenység, vagy egyszerűen nem akkora a libidóm mindig, hogy erre vágyjak, ezért inkább nem hozom fel, mert van olyan eset amikor kifejezetten ódzkodok tőle.
De olykor meg már a gondolattól is bizsereg a puncim, ha eszembe jut, hogy a párom hozzáér egy másik lány nedves puncijához, vagy végig simítja a farkával...
Nem nagyon találok a témában hasonszőrű nő társakat, akik vágynának ilyesmire, és mint mondtam, nálam sem állandó ez... De olyankor jó megélni fejben, egy kicsit kiélni a biszexuális vágyaimat is...
Erre lenne jelentkező bőven, mi tart vissza?
(Ez egy válasz Penisember üzenetére (2025. 01. 22. szerda 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, ez nagyon izgi lenne
(Ez egy válasz Penisember üzenetére (2025. 01. 22. szerda 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Bukakke buliban részt venni.na az még kimaradt az életemből
Bpesten találni ápolt nyalást szerető hölgyet,akit élvezésig nyalhatnám.
Kipróbálnám azt, hogy videóra venni ahogy maszturbálok egy nő képére, utána azt hogy ő ezt a vidót nézve maszturbál utána magától értedődően erre a vidóra maszturbálni.
Nyalni a páromat miközben valaki a popsiját dugja.