Találni egy néger pasit a hölgy örömére, hármasra.
elviselném ha egy koros nő kezdeményezne egy randit
Htávra egy kedves igényes hölgyet párt!

Micsoda véletlen
Nekünk is most sikerült egy fiút találni aki kettő délután végzett kisebb munkát Nálunk.
Korrektül jött ahogy ígérte! Természetesen a fizetség, hármasban szex mind két délután. Nagyon izgalmas szituáció volt! A ház asszonya nagyon élvezte, hogy Ő a középpont! Mindenki vágya ki lett elégítve!
A végén vigyorogva mondta:Ha ezt tudom, hogy ennyire jó, jöhetett volna egy egy egész brigád

Korrektül jött ahogy ígérte! Természetesen a fizetség, hármasban szex mind két délután. Nagyon izgalmas szituáció volt! A ház asszonya nagyon élvezte, hogy Ő a középpont! Mindenki vágya ki lett elégítve!
A végén vigyorogva mondta:Ha ezt tudom, hogy ennyire jó, jöhetett volna egy egy egész brigád

Micsoda véletlen
Nekünk is most sikerült egy fiút találni aki kettő délután végzett kisebb munkát Nálunk.
(Ez egy válasz tita85 üzenetére (2021. 09. 28. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 28. kedd 18:24

Végre sikerült egy párral találkozni 3 asba volt! Jó volt másnak is szívesen ismerni!
Végre sikerült egy párral találkozni 3 asba volt! Jó volt másnak is szívesen ismerni!
Sziasztok.Egy csinos hölgyet finoman addig tágítani,amig az az öklöm befér.
Barátság extrákkal
Jó borozás, vacsora egy vidéki pincevendéglőben egy nagyon csinos hölggyel kettesben, majd visszatérve a szobába óriási szexmaraton reggelig!

Szomszéd hölggyel összehozni egy szex hétvégét!
bisex párral randizni....
a nőnek pasija, a pasinak a csaj lennék....
s a pasit élvezésig meglovagolni.......
a nőnek pasija, a pasinak a csaj lennék....
s a pasit élvezésig meglovagolni.......
Több farok által megszopatva!
Feleséget kényeztetnénk a férje jelenlétében
Budapesten,hölgyhöz párhoz amolyan házi barátnak.
Puncit nyalni élvezésig a végén a számba spric.
Jó lenne egy barát, aki talán később házibarát is lehetne.

Punciból más spermáját kinyalni!
Olyan vagyok mint a spanyol nátha. Mindenki megkaphat. Szopjon le
Arra vágyom, valaki jól megmaszírozzon.