Sziasztok.Puncit nyalni,miközben dugják.
szerintem lepd meg magad egy szállyal
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 07. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 07. hétfő 09:01
Törölt felhasználó (4115702)

A vágyam, hogy a szülinapomon (ez a hét) egy lány, vagy hölgy alaposan leszopjon, szájba élvezéssel
A vágyam, hogy a szülinapomon (ez a hét) egy lány, vagy hölgy alaposan leszopjon, szájba élvezéssel
Na én ilyesmire vágynék, de nagyon. Másik nagy vágyam egy néger csaj.

egy kis történetben írnám le a vágyam. fiatal házas vagyok, nagyon érdekel a cuckold már egy ideje de a párom eleg konzervatív lett a szexben régebben sokkal aktívabbak voltunk, de nem ez a lényeg, ő előtte volt egy barátnőm, hívjuk rékának. ő igazán vad, laza, nyílt volt a szexben. magas hosszú hajú kék szemekkel nagy szájjal, szép telt ajkakkal. nagyon jókat szexeltünk bár utánna rájöttem nem voltam egy nagy dirr durr neki az ágyban. volt egy haveri társaság amibe bele kerültem réka által, volt egy barátnője fanni. össze haverkodtunk nagyon. mikor szakítottunk utánna én meg parszor beszeltem fannival jóban maradtunk. akkor mondott el pár dolgot ami azóta is titkos izgató vágyam. elmondta h én rékanak kicsi voltam és volt olyan h fanni baratjat latta réka rövidgatyàn keresztül és megpaskolta a vállát fanninak, irigy volt rá, fanni pasijának méretes volt. azt is elmondta h réka megcsalt engem, mikor jártam hozzá udvarolni egy presszó szerűségben dolgozott volt ott billiard asztal ilyenek. rékanak volt egy nagyon jó barátja, sose voltam rá feltekeny, de ez nem csak arról szólt, kúrtak is sokszor. szóval míg en jártam udvarolni hozzá, maskor meg a pasi kefélte a billiard asztalon, nagyon imadott vele szexelni de persze én nem tudtam semmmiről. ha ezeket tudom és akkor felebred mar bennem a cuckold iranti vágy biztos h réka benne lett volna, fantasztikus lett volna latni őt egy nagy fasszal kefélni, kerestem is volna neki pasit is
észrevételek, kérdések?

Szexi, viszonylag telt anyukat keresek akivel a téli estéket felmelegithetjük

A párom ráülne az arcomra nyalnám az édes punciját közben markolásznám a fenekét. Elől meg verné egy srácnak a farkát miközben a zacsiját maszírozza és csókolóznának. Utánna engem is eldurrantana. Ez nem semmi lenne

Egy normális roma nőt, párt találni.

Egy dősebb, kiéhezett hölgyet találni akivel hajnalig le nem szállnánk egymásrol

csak őszintén..)
egy biszex párral.. a szendvics közepén lenni..)
es 1 másik: 2 pasival 3masban..mindent adva kapva))
egy biszex párral.. a szendvics közepén lenni..)
es 1 másik: 2 pasival 3masban..mindent adva kapva))
Hazibaratnak beallnek. Persze, szigoruan közös szimpatia esetén.
Szárazra???????????
(Ez egy válasz szexmasin76 üzenetére (2019. 09. 29. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyenre én is vevő lennék!
(Ez egy válasz szexmasin76 üzenetére (2019. 09. 29. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Találni egy normális párt ahol házi barát lehetnék és a hölgy egészségesen Perverz....

Hogy a barátnőm elvihessem egy profi yoni masszázsra, ahol a masszázs során leveti a gátlasait, elélvez egy másik férfi kezétől.. és ki tudja
Mindent engednék

Arra én is befizetnék!
(Ez egy válasz drxxx7621 üzenetére (2019. 09. 29. vasárnap 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 29. vasárnap 17:56

Hogy férfi beszállóként kurjam valaki feleségét hármasban! Privátban írjon akit érdekel!
Keszthely és környékén találni egy szép puncit,amit tele élveztek és ki nyalni.
Hogy férfi beszállóként kurjam valaki feleségét hármasban! Privátban írjon akit érdekel!
Egy hölgyre akivel tabu mentesen lehetne szeretkezni órákon át,Budapesten,és még búvó helye is van,nyalnám élvezésig a puncit.
Egy selymes szőrű ázsiai puncit szárazra nyalni