Mintha csak az én vágyam írtad volna le!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 27. péntek 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 27. péntek 18:19

Törölt felhasználó (4163522)

Sziasztok! Egy pasival talàlkozni egy bàrban,beszélgetni,inni egy--KÉT ITALT,majd elvonulni a mellékhelységbe,összedörgölőzni nadràgon keresztül,majd kicsomagolni a farkàt,és szopni-szopni élvezésig.....
Sziasztok! Egy pasival talàlkozni egy bàrban,beszélgetni,inni egy--KÉT ITALT,majd elvonulni a mellékhelységbe,összedörgölőzni nadràgon keresztül,majd kicsomagolni a farkàt,és szopni-szopni élvezésig.....
Van egy 70es hölgy ismerősöm. Elcsábítani egy két menetre. Mikor talakozunk rövid shortban és trikóban van..elég rendesen állnak a bimboi.nem a hidegtől
Találni egy valódi biszex párt ahol lehet szopni - szopatni , tele èlvezett puncit nyalni miközben a fèrjet dughatom
Ha a számba élvezés után, le is pisilne valaki. Az jó lenne ma.
Egy pár mindkét tagját megszopatni. A hölgyet a férje előtt megdugni.
Egy vékony farkú sráccal összejönni,tartós kapcsolatra!
Asszony szájába élvezni, majd csókolózni vele...
párral szeretkezni
Egy bukkake partyban lennék, térdelnék és mindenki az arcomra verné a farkát, a finom nedüjét.
Ahhoz egy jó használt bugyi kellene ,punci váladékal át itatva
(Ez egy válasz Iphon2020 üzenetére (2019. 12. 25. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 25. szerda 09:10

Valaki ráélvez a feleségem fehérneműjére és elküldi nekem a videót.
Tartós kapcsolatot ,egy nővel aki ki elégítené minden titkos vágyam és én az övét,de jó lenne pár is hetero alapon...
...egy naturista szaunaban egy ferfi diszkreten jatszik a farkaval, en pedig nem feltunoen figyelem mikozben mindkettonknek felall....
.....harmadikkent nezhetem amint a ferfi dugja a csajat, a csaj a hatan fekszik, a pasi rajta es az arcom kozel van a puncihoz/faszhoz, kozelrol nezhetem amint a fasz a punciban ki-be jar es mindkettot simogatom, megkostolom, nyalogatom ....
.....harmadikkent nezhetem amint a ferfi dugja a csajat, a csaj a hatan fekszik, a pasi rajta es az arcom kozel van a puncihoz/faszhoz, kozelrol nezhetem amint a fasz a punciban ki-be jar es mindkettot simogatom, megkostolom, nyalogatom ....
Hosszú távra egy helyel rendelkező párt találni.
Valaki ráélvez a feleségem fehérneműjére és elküldi nekem a videót.
Régi vágyam hogy "eljátszuk" valakivel hogy egy kapualjban megerőszakol...
Megnézni két pasi hogy kényezteti egymást és stb
nagy vágyam, hogy újra átéljem, ahogy egy ffi kényezteti a farkam, és én az övét, miközben a párja nézi, ahogy élvezzük egymást. Utána csak a nőre koncentrálni, és mind a ketten addig kényeztetjük a testét, míg bírja.
A másik óriási vágyam, hogy a ffi nézi ahogy a párja játszadozik velem. Hosszan kényeztetnénk egymást sokszori élvezettel, de a ffi, csak nézné ahogy a párja élvezi az együttlétet.
A másik óriási vágyam, hogy a ffi nézi ahogy a párja játszadozik velem. Hosszan kényeztetnénk egymást sokszori élvezettel, de a ffi, csak nézné ahogy a párja élvezi az együttlétet.
Kívánom, hogy szerencsétek legyen! Habár én nem vagyok nő, de szívesen kényeztetném a várandós feleséged!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 13. péntek 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 13. péntek 19:34
Törölt felhasználó (1409402)

Nagy vágyam most, hogy találjunk egy szexi nőt, aki szívesen kényeztetné várandós feleségemet...
)

Szia! Ugyan pasi vagyok de szívesen kényeztetném. Simogatás, stb..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 13. péntek 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 13. péntek 19:34
Törölt felhasználó (1409402)

Nagy vágyam most, hogy találjunk egy szexi nőt, aki szívesen kényeztetné várandós feleségemet...
)