Házibarát lenni éveken át.
Arra vágyom, valaki jól megmaszírozzon.
Olyan vagyok mint a spanyol nátha. Mindenki megkaphat. Szopjon le
Punciból más spermáját kinyalni!
Jó lenne egy barát, aki talán később házibarát is lehetne.
Puncit nyalni élvezésig a végén a számba spric.
Budapesten,hölgyhöz párhoz amolyan házi barátnak.
Feleséget kényeztetnénk a férje jelenlétében
Több farok által megszopatva!
bisex párral randizni....
a nőnek pasija, a pasinak a csaj lennék....
s a pasit élvezésig meglovagolni.......
a nőnek pasija, a pasinak a csaj lennék....
s a pasit élvezésig meglovagolni.......
Szomszéd hölggyel összehozni egy szex hétvégét!
Jó borozás, vacsora egy vidéki pincevendéglőben egy nagyon csinos hölggyel kettesben, majd visszatérve a szobába óriási szexmaraton reggelig!
Barátság extrákkal
Sziasztok.Egy csinos hölgyet finoman addig tágítani,amig az az öklöm befér.
Végre sikerült egy párral találkozni 3 asba volt! Jó volt másnak is szívesen ismerni!
Micsoda véletlen
Nekünk is most sikerült egy fiút találni aki kettő délután végzett kisebb munkát Nálunk.
Korrektül jött ahogy ígérte! Természetesen a fizetség, hármasban szex mind két délután. Nagyon izgalmas szituáció volt! A ház asszonya nagyon élvezte, hogy Ő a középpont! Mindenki vágya ki lett elégítve!
A végén vigyorogva mondta:Ha ezt tudom, hogy ennyire jó, jöhetett volna egy egy egész brigád
(Ez egy válasz tita85 üzenetére (2021. 09. 28. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 28. kedd 18:24
Nekünk is most sikerült egy fiút találni aki kettő délután végzett kisebb munkát Nálunk.Korrektül jött ahogy ígérte! Természetesen a fizetség, hármasban szex mind két délután. Nagyon izgalmas szituáció volt! A ház asszonya nagyon élvezte, hogy Ő a középpont! Mindenki vágya ki lett elégítve!
A végén vigyorogva mondta:Ha ezt tudom, hogy ennyire jó, jöhetett volna egy egy egész brigád
(Ez egy válasz tita85 üzenetére (2021. 09. 28. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Végre sikerült egy párral találkozni 3 asba volt! Jó volt másnak is szívesen ismerni!
(Ez egy válasz izgalmakragondoltunk üzenetére (2021. 09. 29. szerda 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Micsoda véletlen
Nekünk is most sikerült egy fiút találni aki kettő délután végzett kisebb munkát Nálunk.
Korrektül jött ahogy ígérte! Természetesen a fizetség, hármasban szex mind két délután. Nagyon izgalmas szituáció volt! A ház asszonya nagyon élvezte, hogy Ő a középpont! Mindenki vágya ki lett elégítve!
Nekünk is most sikerült egy fiút találni aki kettő délután végzett kisebb munkát Nálunk.Korrektül jött ahogy ígérte! Természetesen a fizetség, hármasban szex mind két délután. Nagyon izgalmas szituáció volt! A ház asszonya nagyon élvezte, hogy Ő a középpont! Mindenki vágya ki lett elégítve!
Htávra egy kedves igényes hölgyet párt!
elviselném ha egy koros nő kezdeményezne egy randit

vazelinator

Chelsea