Szeretnék egy olyan barátot, akivel diszkréten, rendszeresen élvezhetnénk lightosabb szexet.
Sziasztok.Egy 40-es nagycsiklójú hölgyet nyelvvel kényeztetni hosszan élvezésig.
Úgy, úgy.... hupikékszemű
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2019. 03. 02. szombat 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Jo az naturban is. Nem kell izesites. Csak szep tiszta legyen es a szamban kenenyedjen.
Pisztácia kifogyott
Csokoládé nem is volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 01. péntek 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 01. péntek 17:16
Csokoládé nem is volt

Törölt felhasználó (4024732)

Meg pisztácia

Hogy egyik ismerősöm szóljon hogy bevennenek maguk közé
Meg pisztácia
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 01. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 01. péntek 17:04

Törölt felhasználó (808465)

Tutti frutti is lehetne? Én arra vagyok nagyon ráizgúlva!

Tutti frutti is lehetne? Én arra vagyok nagyon ráizgúlva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 01. péntek 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 01. péntek 16:45

Törölt felhasználó (4024732)

Vanilifagyit szopogatni a péniszről..
Vanilifagyit szopogatni a péniszről..
Találni egy párt, akik legalább annyira perverzek, mint mi, akikkel lehetne végre úgy dugni, hogy először az egyik csajon ügyködünk hárman, amíg bírja, aztán a másikon. Egy vágy a sok közül...
Egy természetes 60-70 körüli nővel vagy párral lenni
Vágyak!?!?
Megismerkedni, találni egy olyan 25-30 év közötti hölgyet,esetleg párt,aki elfogadna,akinek bejön egy 50-hez közeli normális,intelligens ápolt,nem független férfi.
De erre vajmi kevés az esély úgy itt az oldalon,mint a valós életben.
Szép napot mindenkinek!
Megismerkedni, találni egy olyan 25-30 év közötti hölgyet,esetleg párt,aki elfogadna,akinek bejön egy 50-hez közeli normális,intelligens ápolt,nem független férfi.
De erre vajmi kevés az esély úgy itt az oldalon,mint a valós életben.
Szép napot mindenkinek!
Valaki extra menyieget hokizna a popsimra.
Kirandulni egy kedves hölggyel Pest könyékén majd ha ugy alakulna és megkivannank egymast akkor vad csókok közepette megszabadulnank a ruhainktol .....

Nő előtt szopni
Sziasztok ! Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza-Debrecen vonalon szívesen nyújtanék segítséget sorozat készítésében hölgyeknek, pároknak akár mint passzív akár mint aktív résztvevő. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed ne habozz írj privit.
Én is jelentkezem, ha valóban kerestek.
(Ez egy válasz jolennemár üzenetére (2019. 02. 20. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 20. szerda 18:03

nekünk a leirtak alapján pont jo lennél ha veszprémben laknál!!!

Találni egy csinosan molett masszőrlányt,aki mindkettőnket megmasszírozna.. és akár tovább is mehetnénk...vagy egy párt,akik felváltva masszíroznának.. Aztán hagynám,hogy ketten kényeztessék a hölgyünket..
Öklendezés nélkül elviselni a partner illatát, ízeit és nedveit.
Találni egy csinosan molett masszőrlányt,aki mindkettőnket megmasszírozna.. és akár tovább is mehetnénk...vagy egy párt,akik felváltva masszíroznának.. Aztán hagynám,hogy ketten kényeztessék a hölgyünket..