Cuckold vágy.
Feleségemet látni két egyetemistával. Lehet két srác, s lehet egy srác egy lány is akár. Mindkét verzió tetszene.
Hotelszobában fekszik az ágyon, szeme bekötve, és úgy kényeztetnék, míg én videózom. Ez voltaképpen egy finom, gyengéd, érzékien perverz tanár-diák szex lenne.
Feleségemet látni két egyetemistával. Lehet két srác, s lehet egy srác egy lány is akár. Mindkét verzió tetszene.
Hotelszobában fekszik az ágyon, szeme bekötve, és úgy kényeztetnék, míg én videózom. Ez voltaképpen egy finom, gyengéd, érzékien perverz tanár-diák szex lenne.

Szeretnék feleséget baszni, szopatni .
Egy gruppen finom lehet! Sok sikamlós test
Akkor lenne még izgalmasabb ha mindenki mindenkit kényeztetne egy finom lucskos punci utána egy szép kemény farok
vagy épp egy teleélvezett punciból kinyalni a finom forró spermát....

Szeretnék egyszer legalább részese lenni egy gruppennek, és szeretném kipróbálni milyen lehet 2-3 pasival.
Szívesen benne lennék a csapatban!
Egy sperma imádó hölgy arcára vagy szájába élvezni...
Olyan puncit szeretnék dugni amibe elötte más vagy mások már elélveztek és fullra tele van lőve gecivel! Minél többen annál jobb!
csoport szexben részt venni szopnám dugnának
Szia frissnagyi! De két fasz beleférne a puncidba egyszerre!!????
Szerintem is egyirányú útca!
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2017. 10. 06. péntek 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 06. péntek 17:15

A popsis verziot nem és nem is fogom. Én kicsit maradi vagyok
.

Nekem egy nyelvpiercinges lánnyal való orál a bakancslistás fantáziám
Sziasztok szivesen ismerkednèk olyan hölgy vagy párral akivel átèlhetnèm titkos fantáziámat
Egy igazán húsos hölgyet szívesen megnéznék most.

Gondolom azért mert "maradii" vagy, csak próbáltad már a többes szexet? Talán szendvicsben? Egyébként ha már itt vagy, szerintem nem is vagy olyan maradi.... Jó csaj vagy!
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2017. 10. 06. péntek 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)

.

Hetero pasinak itt vagyok én...
(Ez egy válasz paros38-42 üzenetére (2017. 09. 30. szombat 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Remélem azt szereted ha kinyalnak, mert a videód alapján nyalni valaó vagy nagyon,jó a tested...

.

Huh ez izgalmas. Mesélj még valamit erről. Kérlek!

.

.
(Ez egy válasz man2000 üzenetére (2017. 10. 05. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Erre én is kíváncsi lennék!
(Ez egy válasz man2000 üzenetére (2017. 10. 05. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves nagyika te már át élted ezt?
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2017. 09. 30. szombat 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 30. szombat 07:53

A dupla popsihoz azért nagy foku lazaság szükséges hogy ott utána semmi gond ne legyen.