Sziasztok!
Egyik vágyam személyesen beszélgetni egy nagyon perverz, nyitott hölggyel, párral-fantáziákról, élményekről...
Egyik vágyam személyesen beszélgetni egy nagyon perverz, nyitott hölggyel, párral-fantáziákról, élményekről...
A szomszédasszonyom hatalmas mellei

duplapunci a jövő
Pedig (a srácok elmondása szerint) jó érzés, fasza buli. Még részed lehet benne.
Én meg jó buliként két fiatal csajhoz csatlakoznék, egy kis leszbi először, aztán meg ketten cumiznának.
Na, ebben viszont nekem biztos nem lesz részem.
Ha csak nem a fizetős verzióban nem. (Ez egy válasz Janitdi üzenetére (2016. 04. 18. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg jó buliként két fiatal csajhoz csatlakoznék, egy kis leszbi először, aztán meg ketten cumiznának.
Na, ebben viszont nekem biztos nem lesz részem.
Ha csak nem a fizetős verzióban nem. (Ez egy válasz Janitdi üzenetére (2016. 04. 18. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy párral kipróbálni a duplapuncit!
tedd fel őket
(Ez egy válasz kezdobi2016 üzenetére (2016. 04. 19. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Nézni ahogy a nejem meztelen képeire ömlik a geci
facesitting minden mennyiségben
Dupla punci nekem is a kedvencem! Van olyan pár aki ehez keres pasit?
Párhoz csatlakozni sajna még nem éltem át
egy párral rendszeresen duplapuncizni a nő örömére
Egy tetovált és piercinges puncit kinyalni.
Dob utcai szexmoziban átdugom a farkam a lyukon,a férj felveszi ahogy a neje játszik a farkammal.Nincs ismerkedés,csak egyeztetés,és szex.Szeretném itt visszanézni

Én meg a másik :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 31. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 31. csütörtök 19:53

Törölt felhasználó (884806)

Megkotozve 2-3 fiu kenyeztetne...
Egy szexi női lábat talpat csokolgatni miután a férj megkurta és a végén ráélvezni
Valakivel nagyon-nagyon megdugni a páromat szendvicsben. Azok a régi szép idők...
Szívesen kinyalnák most egy hölgyet, a legjobb az lenne, ha párja is ott lenne, benne lenne, és hármasba játszadoznánk!
Felebredni itt azoknak kene ,akik kiirnak dolgokat ,felhivjak magukra a figyelmet ,kozben meg a szavuk,szandekuk semmit nem èr !
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 02. szombat 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 02. szombat 11:42
Törölt felhasználó (192547)

Csak te is mindig felébredsz? : (
Átélni újra, hogy egyszerre ketten vagyunk punciba!!! Az ha még tele is élvezhetjük mind a ketten, az maga csúcs lenne!
Csak te is mindig felébredsz? : (
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 01. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 01. péntek 18:42
Törölt felhasználó (1256512)

Az èn vàgyam ,az hogy 2 nő nyaljak faljak egymast ,majd azutan mind ketten engem vesznek igenybe.