Lányokat keresek családi szex fantáziákról való beszélgetésre, esetlgeg többre. Privátban ha érdekel!
Köszönöm!

Köszönöm!
Egy odaadó lánnyal, hölggyel izzadni és érezni egymás lüktetését

Egy helyes, szimpatikus pár szeretkezését végignézni.

Ülni egy fotelban,előttem térdel egy nő,nyalja és ujjazza a puncim,közben szopom a mellettem álló párom farkát,az engem kinyaló nőt közben hátulról dugják.
Szopni,nyalni egy nő mellbimbóit,amíg annyira felizgul hogy könyörögni kezd azért hogy valaki megbassza végre
Szopni,nyalni egy nő mellbimbóit,amíg annyira felizgul hogy könyörögni kezd azért hogy valaki megbassza végre
Egy igazi hármas élmény,egy komoly házaspárral hasonló korosztályból mint én.

Törölt felhasználó (938808)

szerintem hokkants egyet aztan mar nemis akarod hogy a (vagyad) teljesüljön

Mi nem csak írogatunk,ábrándozunk,ha lesznek komoly jelentkezők,ápoltak és értelmesek,rajtunk nem fog múlni!
(Ez egy válasz MrDrobova üzenetére (2016. 01. 01. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 01. péntek 13:11

Nem te vagy az első, aki erre vágyik. Mégsem találkoztam még olyan nővel, aki meg is merné tenni... Én nem vagyok már fiatal (40), de fiatalosan nézek ki és én benne lennék a férfi oldalról. Ha esetleg összejön és tényleg érdekel, akkor szólj

szerintem hokkants egyet aztan mar nemis akarod hogy a (vagyad) teljesüljön
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 01. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 01. péntek 13:42

Törölt felhasználó (1239592)

hát izgatna ha a nejemet végre kefélnék és még sok minden más is
hát izgatna ha a nejemet végre kefélnék és még sok minden más is
Nem te vagy az első, aki erre vágyik. Mégsem találkoztam még olyan nővel, aki meg is merné tenni... Én nem vagyok már fiatal (40), de fiatalosan nézek ki és én benne lennék a férfi oldalról. Ha esetleg összejön és tényleg érdekel, akkor szólj
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 01. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 01. péntek 13:00

Törölt felhasználó (1130862)

Egy gyors kefélésre,több fiatal fiúval,úgy hogy mindegyik belém élvezzen!
Egy gyors kefélésre,több fiatal fiúval,úgy hogy mindegyik belém élvezzen!
Dogging Budapesten.
Még nem találtam fórumot róla, ha van, valaki ossza meg velem / velünk, hátha mást is érdekel.
Még nem találtam fórumot róla, ha van, valaki ossza meg velem / velünk, hátha mást is érdekel.
Voltam már régebben párral hármasban többször, de egyik alkalommal enyhe bi játszadozásra is sor került. Nagyon szívesen átélném újra ezt egy bp-i, kedves, ápolt, igényes, szimpatikus párral, akik hétköznap napközben, délután ráérnének. Természetesen minden az ő szabályaik, vágyaik szerint történne, minden tiszteletben tartok. Imádnám, ha mindketten közösen szopiznának, majd fordítva én a hölggyel. Izgat a strapon is
Van itt ilyen srácot kereső pár egyáltalán?

Holnap indulunk, tehát még az esély is adott… sok mindenre, ha kedvünk és lehetőségünk úgy hozza.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 29. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 20:02
Törölt felhasználó (1138642)

A wellness engem is izgat

Törölt felhasználó (941131)

Sziasztok!
Megismerkedni,egy minden téren férfias,gátlásoktól mentes férfivel,aki a párom jelenlétében elcsábítana,majd tabuk és gátlások nélkül,kényeztetne,szeretkezne velem.
Megismerkedni,egy minden téren férfias,gátlásoktól mentes férfivel,aki a párom jelenlétében elcsábítana,majd tabuk és gátlások nélkül,kényeztetne,szeretkezne velem.
A wellness engem is izgat
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 12. 29. kedd 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 01:15

Hogy on hozzászólást is megejtsek.
Vágynám azt, hogy például egy wellnessben vagy étteremben összeismerkedjünk egy jó fej férfival vagy belevaló párral, és némi dumálgatást, kártyázást követően kvázi úgy alakulna, hogy feleségem örömére ha férfi, mindkettőnk örömére ha pár, szóval jó kis móka kerekedne az ágyunkban.
Vágynám azt, hogy például egy wellnessben vagy étteremben összeismerkedjünk egy jó fej férfival vagy belevaló párral, és némi dumálgatást, kártyázást követően kvázi úgy alakulna, hogy feleségem örömére ha férfi, mindkettőnk örömére ha pár, szóval jó kis móka kerekedne az ágyunkban.

Ez a vélemény is rendben van.
Mindösszesen azt akartam volna érzékeltetni, hogy szerintem veszéyesebb egy lyukon át a farkát cumiztatni egy akárkivel, mint az említett helyen egy helységben az ágyon, látva mindenki mindenkit, cumiztatni a hölgyet. (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 12. 29. kedd 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 01:08
Mindösszesen azt akartam volna érzékeltetni, hogy szerintem veszéyesebb egy lyukon át a farkát cumiztatni egy akárkivel, mint az említett helyen egy helységben az ágyon, látva mindenki mindenkit, cumiztatni a hölgyet. (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 12. 29. kedd 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nem voltam ilyen helyen, és soha nem is mennék. Mert bár fantázia szinten izgalmasnak hangzik, de a valóság az, hogy válogatós vagyok, és nem adom ám akárki kezébe-szájába, puncijába farkamat!

izgi :P bevállalnám
Hogy on hozzászólást is megejtsek.

Én nem voltam ilyen helyen, és soha nem is mennék. Mert bár fantázia szinten izgalmasnak hangzik, de a valóság az, hogy válogatós vagyok, és nem adom ám akárki kezébe-szájába, puncijába farkamat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 28. hétfő 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 28. hétfő 19:57

Törölt felhasználó (104575)

Azt a kérdést csak bátortalanul, és naívan teszem fel, hogy ha nem profi, és nem pénzes a hölgy, akkor mi viszi rá, hogy leszopizzon, de nevezzük nevén a dolgot, leszopjon egy farkat, aminek a "gazdáját" nem is nagyon látja ??
Mert az oké, hogy mint mondod van 2 szoba. Nem jobb ott, láthatóan ki az, kényelmesen, senkitől nem zavartatva, végrehajtani egy orális játékot ?
Kérdezem úgy, hogy életemben nem voltam, voltunk élőben ilyen helyen ?
Mert az oké, hogy mint mondod van 2 szoba. Nem jobb ott, láthatóan ki az, kényelmesen, senkitől nem zavartatva, végrehajtani egy orális játékot ?
Kérdezem úgy, hogy életemben nem voltam, voltunk élőben ilyen helyen ?