"Csak vágyak leírása!"
Találkozót ne itt egyeztessetek, hanem privátban.
Találkozót ne itt egyeztessetek, hanem privátban.
Páromat elcsábítsa két jó pasi meghódítsa és arra menjek haza hogy ketten dugják, ő azt sem tudja hogy nyögjön sikítson a kéjtől, miközben én álló farokkal kukkolom őket a tudta nélkül... a végén pedig mindketten a szájába élvezzenek

Szeretnèk .egy esetleg? Mèretes farkat .a felesègem kezèbe .látni.vagy egy időseb ffi.t.aki kièlnè vágyait.a nejem mel.fogadni tudunk.de kezdők vagyunk.nagyon.ezen tèren.
Egy milf : P
Egy tetovált és piercinges puncit szétnyalni és jól megdugni.
Ez szerintem túlságosan is egyértelmű jel. Nem vagyok egy nagy nőcsábász, de ezt az üzenetet még én is fognám attól a szomszédasszonytól.
Ha ennyire nyílt a témában, akkor te is lehetsz, és megemlítheted neki, hogy ez bizony beindít. Ha olyan, amilyennek leírod, sok kockázat nincs benne...
(Ez egy válasz szoptaTó üzenetére (2016. 02. 21. vasárnap 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 21. vasárnap 08:18

A szomszéd asszony ... Nem az az igazi bomba nő , semmi extra. De mégis annyira jó 40+ milf, hogy ritka az ilyen. Ràadàsul van az utcànkba a baràtnője aki még jobb nála is. És amikor elkezd a szexről beszélgetni velem egy szál köntösbe és közben a reggeli félmerev àllapotomra pillantgat folyamatosan az eléggé beindítja a fantàziàm.
Sztem nem véletlenül csinálja! Érdemes lehet rámozdulni egy ilyen beszélgetés alkalmával!
(Ez egy válasz szoptaTó üzenetére (2016. 02. 21. vasárnap 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 21. vasárnap 08:18

A szomszéd asszony ... Nem az az igazi bomba nő , semmi extra. De mégis annyira jó 40+ milf, hogy ritka az ilyen. Ràadàsul van az utcànkba a baràtnője aki még jobb nála is. És amikor elkezd a szexről beszélgetni velem egy szál köntösbe és közben a reggeli félmerev àllapotomra pillantgat folyamatosan az eléggé beindítja a fantàziàm.
Megismerkedni egy kedves, nyitott, sub hölggyel..

Bár a párom is szép nagy cicijű hölgy, de őelőtte egy másik nagycicis lányt dugni...
Csinos terhes nők vágyait kielégiteni
Együtt lenni egy diszkrét megbízható egészséges enyhén biszex házaspárral
A feleségemet masszírozni egy intelligens férfival.... - feleségem az ágyon meztelenül, mi fiúk is meztelenül. Bekenjük olajjal és négykezes masszázzsal kényeztetjük....
Uuuuu az dejo is lenne
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 15. hétfő 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 15. hétfő 16:20

Törölt felhasználó (104575)

Vasárnap reggel a nyitólapon, a nyitóképen egy faszi dugta a csajt, másik két leányzó meg segített neki, meg nyalizták az épp kefélt csajt.
Vasárnap reggel a nyitólapon, a nyitóképen egy faszi dugta a csajt, másik két leányzó meg segített neki, meg nyalizták az épp kefélt csajt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 15. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 15. hétfő 16:11
Törölt felhasználó (1267142)

Elarulod mi volt? Mert nem latom :-(
Elarulod mi volt? Mert nem latom :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 14. vasárnap 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 14. vasárnap 08:39

A jelenlegi nyitólapon, a videón, a pasi helyében lenni. Soha nem lesz ilyenben részem, ez világos, de álmodozni azt szabad.
Kipróbálni a "ketten egy lyukban " felállást.
Egy ilyen gabalyodást én is szívesen vennék! : ))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 14. vasárnap 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 14. vasárnap 08:39

A jelenlegi nyitólapon, a videón, a pasi helyében lenni. Soha nem lesz ilyenben részem, ez világos, de álmodozni azt szabad.
A feleségemet több férfival szexelni látni!!! Ez az, ami engem nagyon izgat! :-P