Alaposan beolajoznék egy álló farkat, majd élvezésig simogatnám és szopnám a barátnője előtt, aki mellettünk masztizik.
szexmoziba átdugom a farkam egy párnak.Izgatna ha a férj videózná ahogy a párja élvezésig szopja a farkam!
A jelentkezők komoly tömeget alkotnak. Viszont a tömeg jelentős része nem komoly. Kicsit finnyásak is vagyunk mert a 18 évesek és a 50 felettiek nem érdekelnek.
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2016. 08. 25. csütörtök 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 25. csütörtök 01:16
Erre szerintem olyan túljelentkezés lehet, hogy nem bírjátok megválaszolgatni!
Hm, több dolog is izgatja a fantáziám. A legnagyobb álmom - ami jó eséllyel sosem fog teljesülni - hogy egyszer egy ikerpárral legyek (nem feltétlenül egyszerre).
A tőlem sokkal idősebb (42+) és sokkal fiatalabb (16-23) éves lányok/nők is vonzanak, de egyelőre erre sem adódott lehetőségem.
A tőlem sokkal idősebb (42+) és sokkal fiatalabb (16-23) éves lányok/nők is vonzanak, de egyelőre erre sem adódott lehetőségem.
A szendvics meg a dupla punci hibátlan. Még gumi nélkül is... De megdugatni magam nem biztos..., hogy szeretném.
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2016. 08. 24. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 24. szerda 20:47
Egy szimpatikus pasi aki a párommal együtt egész éjszakás kaland keretei közt szendvics dupla punci kényeztetnek. Majd zárás képen a páromat is meg dugja.
Erre szerintem olyan túljelentkezés lehet, hogy nem bírjátok megválaszolgatni!
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2016. 08. 24. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 24. szerda 20:47
Egy szimpatikus pasi aki a párommal együtt egész éjszakás kaland keretei közt szendvics dupla punci kényeztetnek. Majd zárás képen a páromat is meg dugja.
(Ez egy válasz veldriver üzenetére (2016. 08. 21. vasárnap 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem az lenne,hogy miközben szeretkeznék a nejemmel és nagyon fel van már pörögve,odalépne egy jó testű,méretes farkú férfi.Szájába tenné,mivel imád szopni és kis idő múlva a hátára feküdne és a nejem ráhúzná magát a farkára.Persze akkor már én tenném a szájába.Hogy ezek után mi jönne,el sem tudom képzelni,de nagyon szeretném ha egyszer összejönne.
Izgató ! Én lehet,hogy......de a barátnőm ?
(Ez egy válasz Bull86 üzenetére (2016. 08. 24. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 24. szerda 08:08
Hasonlóval én is kacérkodok csak annyival lenne más, hogy amíg a pár egymást kényezteti én fényképezem/videózom őket aztán egyszer csak odaadom a szájába és beszállok miközben tovább veszem a jeleneteket
Hasonlóval én is kacérkodok csak annyival lenne más, hogy amíg a pár egymást kényezteti én fényképezem/videózom őket aztán egyszer csak odaadom a szájába és beszállok miközben tovább veszem a jeleneteket
(Ez egy válasz veldriver üzenetére (2016. 08. 21. vasárnap 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 21. vasárnap 12:07
Nekem az lenne,hogy miközben szeretkeznék a nejemmel és nagyon fel van már pörögve,odalépne egy jó testű,méretes farkú férfi.Szájába tenné,mivel imád szopni és kis idő múlva a hátára feküdne és a nejem ráhúzná magát a farkára.Persze akkor már én tenném a szájába.Hogy ezek után mi jönne,el sem tudom képzelni,de nagyon szeretném ha egyszer összejönne.
Ezt én is szeretném.
Én meg arról fantáziálok, hogy egy találkát össze szervezni egy párral, ahol a hölgy mini szoknyába, combfixbe, és a popsijába egy tágítóval jönne! De ez szerintem csak ábránd marad!
Egy idősebb nővel anya-fia szexről fantáziálni.
Szia! Hasonlóan gondolkodunk...Talán én fekete férfit képzelnék el...
Megismerkedni egy olyan párral, ahol nem feltétlenül a lányon van a hangsúly, hanem fiúk egymás közt is játszanának kézzel és szájjal.
Esetleg még egy fiúval is szívesen találkoznék a fent említett dolog miatt.
Esetleg még egy fiúval is szívesen találkoznék a fent említett dolog miatt.
Egyszer az életben legalább kipróbálni egy ázsiai puncit
Suisil...
hát remélem vasárnap a páromnak sikerül a meglepi
Kipróbálni egy hölggyel a felcsatolhatós vibrátort .....

vazelinator

anro00
Ivana