Nekem ez lenne a vágyam, most erre izgulok:
http://superverz.blogspot.com/2015/01/oral-alvas-kozben.html
http://superverz.blogspot.com/2015/01/oral-alvas-kozben.html
jó lenne egy olyan mind két részröl bi pár aki téleg mer legalább egy villámrandira felvállalni magát
Találni egy 40 feletti,pocakos férfit aki felavatná a számat,majd rendszeresen szopotná,nyalatná velem mindenét Bp,és környékén!
Egy olyan nôvel szeretkezni, akivel kölcsönös anális szexben jutunk a csùcsra. Izgató!

Erotikus masszázsba szeretnék részesíteni egy hölgyet, viszonzás nélkül is.
Végre találni egy bi párt közös örömökre akik télleg mernek is találkozni.
Felelsz, vagy mersz? Valakik???

Én szívesen kipróbálnám egy ötven körüli hölggyel. Még nem volt szerencsém de nagyon kíváncsi vagyok

Nyilvános az is, ha elmész egy klubba!
(Ez egy válasz babbyd üzenetére (2015. 01. 25. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 25. vasárnap 13:28

Izgalmas lenne nyílvánosan..../persze azért nem rongálva ezzel a mások jóízlését/.
gondolod a (masok) nem akarnak ugyanezt? csak nem merik kinyilvanitani!!
(Ez egy válasz babbyd üzenetére (2015. 01. 25. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 25. vasárnap 13:28

Izgalmas lenne nyílvánosan..../persze azért nem rongálva ezzel a mások jóízlését/.
Igen , igen , igen!!!! Mi is ezt szeretnénk!
(Ez egy válasz parow üzenetére (2015. 01. 24. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 24. szombat 21:52

egy nyári éjszakán szeretkezni egy stégen ,hajóban gumimatracon akárhol csak vízparton végre és legyen már nyár . unom már ezt a sok ruhát .
A kedves úriember biztos élmunkás....vagy nincs tisztában ki miért, hol merre hány méter. ...! Bár azért regelt ide mert az életben sem talált magának nőt! (maga irta)....
(Ez egy válasz plasticman64 üzenetére (2015. 01. 24. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
egy nyári éjszakán szeretkezni egy stégen ,hajóban gumimatracon akárhol csak vízparton végre és legyen már nyár . unom már ezt a sok ruhát .
Kitalálták már a szabadságot, tehát nem lehet kifogás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 22. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 22. csütörtök 20:38

Törölt felhasználó (934432)

Találni egy végre nem érthetetlen pasit ....napközben keresek szeretöt, erre azt kapom, a pasik nappal dolgoznak én miért nem......ész hová mész. ....
Megismerkedni egy valóban bi nővel,akivel kölcsönösen jól érezhetnénk magunkat.
Egy kellemes 40-50-es párhoz csatlakozni.....
1unatkozo feleséget jol kinyalni
Miért kéne tudniuk? Úgysem élesedik a helyzet soha. Akkor meg nem mindegy?

Találni egy végre nem érthetetlen pasit ....napközben keresek szeretöt, erre azt kapom, a pasik nappal dolgoznak én miért nem......ész hová mész. ....