izgatna látni nejem mikor masszírozzák és látnám hogy élvezi az érintést?volt valakinek már ilyen élményben része?
Az alsó szomszédasszony mellét megnézni.Hatalmas

Boldog új évet mindenkinek.

Miért akarja a pár női tagját kényeztetni? Miért nem a saját párját kényezteti, vagy kényeztetteti más pasival?
Pár vagy bi fiú játékszere lenni rendszeresen!

A háború után az egy főre eső antifasiszták és ellenállók száma három volt. Manapság ugyanez a helyzet a masszőrökkel.
Masszíroznék és..... egy hölgyet képzett masszőrként

Szeretnék egy jó szőrös puncis hölgyet találni, akit kedvemre nyalhatok és dughatok.

Egy szimpatikus pár női tagjával a férfi előtt szeretkezni, aztán persze ketten dolgoznánk tovább a hölgyön... Volt már benne részem és vágyam, hogy ùjra átéljem.

Egy velem egykorú párral megismerkedni,összebarátkozni.Kicsit iszogatni,majd egész éjjel szexelni.
Váó!! Jól hangzik!!!
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2014. 12. 29. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Csatlakozni egy párhoz, és szendvicsben dugni egy nagyot.
Ha gondolod én itt vagyok.
(Ez egy válasz xésy üzenetére (2014. 12. 26. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy 60 - 70 közti párhoz csatlakozni vagy egy ilyen korú nővel szexelni nagy előny lenne a természetes intím .
spontan sex 1 kkmét-i hölgyel
Vágyam hogy egy nöi stoppost felvenni és utközben kicsit félreállva sexelni vele ugy hogy nem is ismerjük egymást. Vagy egy ismeretlen hölgyel sexelni.
Tudjuk,hogy nehéz dolog,de azért nem reménytelen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 26. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 26. péntek 13:10
Törölt felhasználó (890770)

Mintha csak én irtam volna.
:-(
Nehéz dolog

Nehéz dolog

Törölt felhasználó (937551)

Mintha csak én irtam volna.
:-(
Nehéz dolog (Ez egy válasz xésy üzenetére (2014. 12. 26. péntek 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 26. péntek 06:36

Nehéz dolog (Ez egy válasz xésy üzenetére (2014. 12. 26. péntek 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Az én vágyam csak annyi lenne,hogy szeretnék magamnak egy értelmes,nem prűd fiút "házibarátot" akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat,elsősorban hármasban a férjemmel,idővel,hosszabb ismeretség után többesben,de akár kettesben is lehetnék.
Az én vágyam csak annyi lenne,hogy szeretnék magamnak egy értelmes,nem prűd fiút "házibarátot" akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat,elsősorban hármasban a férjemmel,idővel,hosszabb ismeretség után többesben,de akár kettesben is lehetnék.
Nekem is az a vagyam csak nehéz 1 komoly párt talalni egy 3-ra...,!,a komolyak peddig mesze vanak...
(Ez egy válasz xésy üzenetére (2014. 12. 26. péntek 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 26. péntek 06:36

Sziasztok!