Sajnos láttam olyat, hogy szó szerint szólt a pár, hogy max nézni lehet őket, amire az volt a reakció, hogy akkor minek mennek ilyen helyre(reptér).
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 12:22
Törölt felhasználó (4752192)

Ezzel már mi is rengetegszer ráfaragtunk nyilvánosan.
Ezzel már mi is rengetegszer ráfaragtunk nyilvánosan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 12:19
Törölt felhasználó (4658346)

Most épp hagyom, hogy érjen benne ez a gondolat… felesleges erőltetni, mert az általában pont az ellenkező hatást váltja ki. A múltkor szóba került az autós szex, mondta, hogy izgatná, ha kukkolnának minket. Csak sajnos az a tapasztalatom, hogy mindig van valaki, aki nem ért a jelekből. De szerintem ebből előbb lesz valami, mint a klubból.
Most épp hagyom, hogy érjen benne ez a gondolat… felesleges erőltetni, mert az általában pont az ellenkező hatást váltja ki. A múltkor szóba került az autós szex, mondta, hogy izgatná, ha kukkolnának minket. Csak sajnos az a tapasztalatom, hogy mindig van valaki, aki nem ért a jelekből. De szerintem ebből előbb lesz valami, mint a klubból.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 06:18
Törölt felhasználó (4757418)
VIP

Az is igazán izgalmas tudna lenni. Utána hazamentek és egy jót dugtok az új élmények láttán és azért a fantázia valamilyen irányba biztosan elkalandozna.
Az is igazán izgalmas tudna lenni. Utána hazamentek és egy jót dugtok az új élmények láttán és azért a fantázia valamilyen irányba biztosan elkalandozna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 01:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 01:44
Törölt felhasználó (4658346)

Ebbe még talán az enyém is… friss kapcsolat, próbálom terelni a swinger felé. Most ott tartunk, h talán egyszer lemegyünk, de csak egymással… max nézhetnek minket.
Ebbe még talán az enyém is… friss kapcsolat, próbálom terelni a swinger felé. Most ott tartunk, h talán egyszer lemegyünk, de csak egymással… max nézhetnek minket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 00:37
Törölt felhasználó (4757418)
VIP

Egy átlagos párral mint milyenek mi vagyunk egy orál párcsere a hölgyek részéről úgy , hogy a végén egymás mellett vannak és úgy élvezünk rájuk a másik sráccal. Aztán köszönés és mindenki megy tovább . Kíváncsi lennék a párom így hogy szopna és hogy milyen látvány lenne összességében. Nem izgatna ha durván vagy így vagy úgy szopatják. Az izgatna ha úgy csinálja ahogy neki jól esik és kívánja. A másik hölgy engem szintén ugyan így.
Most így irogatva igazából az egymás előtti szopatás IS bejön. Mindenki a saját párját egymás mellett. Ebbe még bele is menne a párom
Most így irogatva igazából az egymás előtti szopatás IS bejön. Mindenki a saját párját egymás mellett. Ebbe még bele is menne a párom

Szeretnék találni egy sportos, borotvált farkú, biszex srácot, akivel hetente orálisan kielégítenénk egymást!

Egy átlagos párral mint milyenek mi vagyunk egy orál párcsere a hölgyek részéről úgy , hogy a végén egymás mellett vannak és úgy élvezünk rájuk a másik sráccal. Aztán köszönés és mindenki megy tovább . Kíváncsi lennék a párom így hogy szopna és hogy milyen látvány lenne összességében. Nem izgatna ha durván vagy így vagy úgy szopatják. Az izgatna ha úgy csinálja ahogy neki jól esik és kívánja. A másik hölgy engem szintén ugyan így.

Egy normális társasággal gruppen a párommal együtt. De szép is lenne
Hogy végre rábólintson a feleségem hogy vegyünk be egy pasit harmadiknak és ketten kényeztessük és jól megdugjuk.Hétvégén megyünk bulizni,remélem már csak egy kicsi pia hiányzik ettől a dologtól és találunk is valakit aki mindkettőnknek szimpi
Ha hozzád megy akkor mièrt kell eldugott helyre menni?
Homo/Bi/Hetero; mi itt a különbség ?Ha csak ketten lesztek akkor az nem annyira hetero... (Ez egy válasz komarbalint29 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 16. hétfő 09:05
Homo/Bi/Hetero; mi itt a különbség ?Ha csak ketten lesztek akkor az nem annyira hetero... (Ez egy válasz komarbalint29 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha egy hetero srác eljönne hozzám az autójával egyik este és megengedné hogy cumizzam-,,,,,,egy eldugott helyen.
Ha egy hetero srác eljönne hozzám az autójával egyik este és megengedné hogy cumizzam-,,,,,,egy eldugott helyen.
Találni egy Kecskeméti vagy vonzás körzetében élő szenior korú férfit kedvelő ,hellyel rendelkező Hölgyet-Párt Akivel-Akikkel hosszú távú diszkrét baráti /vagy annál több/ kapcsolatot tudnék kialakítani
Jól megbaszni 1 női fehérneműt kedvelő fiút.
Megdugni a szeretőmet egy idegen előtt.
Két nővel a kimerültségig szeretkezni, aztán újra
Nézni ahogy egymással játszanak és elölről kezdeni velük mindent

Sziasztok ! Vágyam most.. Lanyokhoz vagy párhoz lenne Budapest - Vác vonalon .
Én is szoktam még fantáziálni velük, néha-néha jó lenne egy görbe este/éjszaka mindegyikkel!
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Most éppen, hogy az exemmel dugjunk egyet.
Ez egy nagyon jó ötlet,tetszene neki is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 14. szombat 04:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 14. szombat 04:33
Törölt felhasználó (4752556)
VIP

A feleségemet pórázra teszem mint egy kutyát és megkötőm. Akár 8-10 férfi be jön felsorakozva és végigvezetem rajtuk sorban, hogy mindenkit szopjon le. Utána meg közösen keféljük és mindenki a puncijába kell bele élvezzen
Meg szeretném nézni egy pár együtlétét élőben testközelböl.