Egy szép vörös hajú lány kényeztetni.
Ma meg láttam egy benzinkúton Szadán egy hölgyet aki ott dolgozott,beszélgetésbe elegyedtem vele,ahogy leült a pultban velem szembe próbáltam meg látni a bugyiát de nagy melleit is bámultam közben a zsebemben a farkamat izgattam.úgy megfarkaltam volna.
Egy idősebb nő előtt kiverni!

Ápolt szép puncit órákon át nyalogatni.
Én is így voltam az ambícióimmal az egyetemen azt össze is jöttem az évfolyam leghosszabb lábú - önmaga szerint 178 centi magas - lánnyal a vegyészmérnök tanszékről. Ezzel a kémia ugyan rendben is volt de a kapcsolat végül is nem működött, sőt katasztrófa viszont lett egy 190+ centis és kb ugyanennyi IQ's, három nyelven anyanyelvű fiunk szóval ha a természetet kérdezzük köszöni szépen "mission accomplished".
(Ez egy válasz szeretoxxx90 üzenetére (2024. 07. 19. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 19. péntek 20:41

1x kipróbálni egy legalább 175 magas, vékony, normál vagy sportos alkatú nővel.
Egy olyannal, aki kéri popsiba is.
De a 3as is mozgatja a fantáziám, de valószínűleg az kimarad
1x kipróbálni egy legalább 175 magas, vékony, normál vagy sportos alkatú nővel.
én szerintem meg éltem mindent amit csak valaha mertem is gondolni..ki van még igy?
A medence részen miért nem néztek ki magatoknak egy helyes pasit/csajt?
Izgalmas sztori lenne

Vágyam megismerkedni egy 35-48 èv körüli hölgyel akivel kibeszèlnènk a vágyainkat ès ha szumpatikussak vagyunk egymásnak akkor együtt átèlni azokat.
Találni Miskolcon egy szép formás farkú bi sexhavert!
Régi vágyam hogy egymás után kétszer vagy háromszor elégitsenek ki orálisan.
Bi párral megismerkedni kipróbálni ezt azt….
Mivel a szex az oldalon tabu,így a vágyam megnyerni vmelyik lottó fődíját!

Engem iszonyúan felizgat ha a golyóimmal játszanak, vagy parancsolják mit tegyek a heréimmel online, teljesen ki kelek magamból. Másnak is van hasonló fétise?
Ha egyszer a feleséged megízleli, milyen ha több pasi foglalkozik vele, hidd el, kibújik belőle a ribanc, jó értelemben véve persze. Vezesd rá lassan, először vibrátorral izgasd miközben szopik, ekkor kérdezd meg, hogy egy igazi nem lenne-e jobb. Felhevült állapotban ritka a nemleges válasz. Nekem ez eddig bejött. Kivánom hogy sikerüljön neked is, a gangbang nagyon jo élmény tud lenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 11:56

Törölt felhasználó (4742508)

Feleségemet rávenni a 2 férfi felállásos hármas szexre. Azután folyamatosan feljebb menni, mig végül gang bangig eljutni.
Szivesen meg basztam a feleségem nővérének a nagy formás seggét ,aki mindig intézkedik velem.mindig azt mondja öreg vagyok 43 évesen,úgy áll a metélt farkam mindig.addig basznam míg nem sírna.
Nem keresel még véletlenül?
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 09. csütörtök 20:37

Legalább egy, de inkább kettő tettre kész pasit találni, akikkel rendszeresen talizhatnánk négyesben.
Egy vágy!
Helló Borsod
Helló Borsod
Nem csak kamus, gyenge jelentkezők vannak itt. Viszont az adatlapotokon az szerepel hogy néha kerestek. Pedig szívesen kirándulnék veletek a természetben.
Jelentkezem!!!