Mi is vágyunk erre a felállásra, hasonló pózban
(Ez egy válasz blackwhite88 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 13:34

Sziasztok! Nekem és a párom régi vágya,hogy rajtam kívül még pár pasival úgy keféljük,hogy ketten húzzák szét és hátra lábát,közben felváltva dugjuk és mielőtt elmegyünk cserélünk,hogy jó sokáig tudjuk dugni.
Szeretnék végre eg csoportos hétvégét ami csak a szexről szól.
Szajkon segítettem egy anyokának vizijátékot pumpálni, jó lenne megismerni
Ezt szerintem itt azért le lehet hozni . Vagy nem ?
(Ez egy válasz blackwhite88 üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Nekem és a párom régi vágya,hogy rajtam kívül még pár pasival úgy keféljük,hogy ketten húzzák szét és hátra lábát,közben felváltva dugjuk és mielőtt elmegyünk cserélünk,hogy jó sokáig tudjuk dugni.
Jol hdngzik ijenbe benne lenék.

Minél nagyobb jó szőrős puncit nyalnék
Jo reggelt.
Találni egy párt, olyas kapcsolatot amit nagyábol le irtam adatlapomon.
Igérgetők, kamusok, vannak, nem kevés.
Csak komoly jelentkezőt várnék hisz komoly vagyok én is.
Köszönöm szépen. Várom a jelentkezést
Találni egy párt, olyas kapcsolatot amit nagyábol le irtam adatlapomon.
Igérgetők, kamusok, vannak, nem kevés.
Csak komoly jelentkezőt várnék hisz komoly vagyok én is.
Köszönöm szépen. Várom a jelentkezést

Feleségemet ha valaki fel tudná szedni, és jól megkefélné aztán videón elküldené nekem.
Pedig csinos képek vannak fenn a párodrol.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedid csinos képek vanak fenn a párodrol.
is is sajnos
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
....egy bi házibarát....
A párod vagy a haverod nem akarta.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
az izgi átélném
(Ez egy válasz Anetia üzenetére (2024. 09. 01. vasárnap 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 01. vasárnap 07:24

Feleségemet ha valaki fel tudná szedni, és jól megkefélné aztán videón elküldené nekem.
ááá dinka semmi se volt
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2024. 08. 31. szombat 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Irigylem a haverod.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 08. 31. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 09:44

Mai vàgyam hogy este haver ha àtjön , akkor legyen kis extrém jàték vègre hàrmasba leginkàbb nèznèm.
Mai vàgyam hogy este haver ha àtjön , akkor legyen kis extrém jàték vègre hàrmasba leginkàbb nèznèm.
Vágyam hogy kölcsön adja valaki a feleségét vagy a barátnőjét egy párora hoszára.