Erről meslnél hogy zajlik? Nekunk is vannak ilyen terveink!
Nálunk meg még nem volt olyan, amilyet Te játszol a pároddal, ám az is rajta van a bakancslistánkon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 24. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 24. kedd 09:04

Törölt felhasználó (104575)

Ezt nem vitatom. Nálunk még nem volt ilyen, ezért nem tudok véleményt mondani.
Nálunk meg olyan nem volt, amit ne valósítottunk volna meg!
Ezt nem vitatom. Nálunk még nem volt ilyen, ezért nem tudok véleményt mondani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 23. hétfő 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 23. hétfő 18:14
Törölt felhasználó (3003192)

A szembekötősdi nagyon régi játék, nálunk. Ennek ugyanúgy megvan a maga varázsa, mint amikor mindent lát.

Páromnak egy jó kis gang-bagot össza hozni!
Szeretnèk egy olyan lànyt talàlni akivel hosszùtàvú szeretői viszontunk lehetne. Tabumentes szex minden mennyisègben. Mint egy hanyagolt fèrj vàgyai....
szexpartiban részt venni 5-6 fő
A szembekötősdi nagyon régi játék, nálunk. Ennek ugyanúgy megvan a maga varázsa, mint amikor mindent lát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 23. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 23. hétfő 11:58

De anya szemét ne kössétek be.
Nem sok olyan pillanat van, amikor látni, anya arcán, mennyire szeretné az egy, vagy két srác kényeztetését.
Nem sok olyan pillanat van, amikor látni, anya arcán, mennyire szeretné az egy, vagy két srác kényeztetését.
Nagy vágyam mostanság, hogy találjak egy olyan hölgyet, akivel elmerülhetünk a tantra világában...

De anya szemét ne kössétek be.
Nem sok olyan pillanat van, amikor látni, anya arcán, mennyire szeretné az egy, vagy két srác kényeztetését. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 22. vasárnap 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 22. vasárnap 22:11
Nem sok olyan pillanat van, amikor látni, anya arcán, mennyire szeretné az egy, vagy két srác kényeztetését. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 22. vasárnap 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Egészen biztosan nekifutunk majd a megvalósításának. Ha erre sor kerül, és hirdetni fogunk, akkor egyetemista pár jelentkezésében mi sem nagyon bízunk, de két egyetemista srácot biztosan fogunk találni.
Találni olyan párt vagy 1-2 bi pasit akinél szex szolga szerepjátékot kipróbálnám!
Egészen biztosan nekifutunk majd a megvalósításának. Ha erre sor kerül, és hirdetni fogunk, akkor egyetemista pár jelentkezésében mi sem nagyon bízunk, de két egyetemista srácot biztosan fogunk találni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 22. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 22. vasárnap 16:58

Kifejezetten jól hangzik első olvasatra.
Szerintem úgy 95 % ban jók az elképzelések.
A megvalósítással sem lehetnek gondok, fiatal egyetemista srácok biztos jelentkeznének.
Hölgyek szerintem nem nagyon.
A megvalósítással sem lehetnek gondok, fiatal egyetemista srácok biztos jelentkeznének.
Hölgyek szerintem nem nagyon.
Kifejezetten jól hangzik első olvasatra.
Hölgyek szerintem nem nagyon. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 21. szombat 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 21. szombat 22:54
Hölgyek szerintem nem nagyon. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 21. szombat 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Cuckold vágy.
Feleségemet látni két egyetemistával. Lehet két srác, s lehet egy srác egy lány is akár. Mindkét verzió tetszene.
Hotelszobában fekszik az ágyon, szeme bekötve, és úgy kényeztetnék, míg én videózom. Ez voltaképpen egy finom, gyengéd, érzékien perverz tanár-diák szex lenne.
Feleségemet látni két egyetemistával. Lehet két srác, s lehet egy srác egy lány is akár. Mindkét verzió tetszene.
Hotelszobában fekszik az ágyon, szeme bekötve, és úgy kényeztetnék, míg én videózom. Ez voltaképpen egy finom, gyengéd, érzékien perverz tanár-diák szex lenne.

Szeretném a feleségemet látni ahogy egy másik nővel kinyalják egymást és egy műpénisszel meg is dugnák egymást.Ez után meg engem kényeztetnének.Egy másik alkalommal a feleségemet kefélnénk ketten vagy hárman férfiak.A feleségem tudtával egy olyan nőt szopatni aki le is nyeli a spermát.
Sziasztok!
A mi arra vágyunk,hogy megismerkedjünk egy értelmes,figyelmes,erősebb intim méretű férfivel,aki alkalmanként beszállna hozzánk harmadiknak,a hölgytag örömére,vágyai kielégítésére.
A mi arra vágyunk,hogy megismerkedjünk egy értelmes,figyelmes,erősebb intim méretű férfivel,aki alkalmanként beszállna hozzánk harmadiknak,a hölgytag örömére,vágyai kielégítésére.
Cuckold vágy.

Szeretnék feleséget baszni, szopatni .
Egy gruppen finom lehet! Sok sikamlós test
Akkor lenne még izgalmasabb ha mindenki mindenkit kényeztetne egy finom lucskos punci utána egy szép kemény farok
vagy épp egy teleélvezett punciból kinyalni a finom forró spermát....

Szeretnék egyszer legalább részese lenni egy gruppennek, és szeretném kipróbálni milyen lehet 2-3 pasival.
Szívesen benne lennék a csapatban!