Jojjon hozzank nalunk van+ 2 ferfi a csapatba biztos lucskosann megy haza mo is Györiek
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 01. szerda 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 01. szerda 06:13
Törölt felhasználó (343129)

Szeretném ha egy profi masszőr msszírozná a párom pl.yoni masszázs és levezetésképp jó megdugná és jó nedves puncival jönne haza.

Törölt felhasználó (3144502)

"Kíváncsi nős pasi-a valóság és a fantázia" -van egy ilyen fórum a társaslkodóban. De szerintem ez inkább illik ide-el is mondom miért mert a kíváncsi nős pasi-reálban megvalósítja a fantáziáját-és percekre órákra napokra kurvát farag a feleségéből-és nézi ahogy szinte strichel az utcán, vagy keresztbetett lábakkal felhúzott szoknyában kihívóan űl egy bárpultnál, vagy bugyi nélkül nagyon rövid szoknyában pucsítva pózolva mutogatja a seggét a mozgólépcsőn, és azután otthon megmutatja a lucskos picsáját ahogy felizgatták a mohó férfiszemek-és a kíváncsi nős pasi messziről mindent látott, vagy a büntetésből a szobába bezárva csak elképzelhetett, esetleg kapott egy telefonhívást csak annyit-hogy édes márr nagyon be vagyok gerjedve, bámulja egy fasz a bugyim percek óta-mit tegyek-és a kíváncsi nős pasi csak markolja a faszát és legyűri a fájdalmát és figyel befelé meddig lehet elmenni a kínban a szenvedésben ami a gyönyör old majd fel Hát ezt a kéjt csak egy szerelmes férj kaphatja meg egy mindenre hajlandó feleségtől. És hab a tortán , ha nyit itt egy lapot "Megőrjít, ha a feleségem ribanckondikodik " címmel és elmeséli, s és ugyanazt párhuzamosan a felesége is elmondja itt, hogy élték meg, mit éltek át. Hát erre leennék én kíváncsi, aztán majd kiderül-ez a fantáziám szülötte csak, vagy a valóságban is megtörténik .
Ezzel én is így vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 11. szombat 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 11. szombat 17:13
Törölt felhasználó (1505432)

Üdv mindenkinek!
Én a feleségemet nézném meg miközben egy vagy két nagyobb méretű férfi kényezteti. Próbálom rávenni erre a kis extrára, de nem igazán mutat hajlandóságot :(
Én a feleségemet nézném meg miközben egy vagy két nagyobb méretű férfi kényezteti. Próbálom rávenni erre a kis extrára, de nem igazán mutat hajlandóságot :(
Üdv mindenkinek!
Hát igen. jó is, mikor masszírozzák a páromat, én nézem.
A masszőr keze persze a legtöbb időt a punci masszírozásával tölti.
Aztán a végén, vagy utána, ha minden jól megy, jól ment, más is történhet. (Ez egy válasz maszorszabozoltan üzenetére (2017. 11. 08. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 08. szerda 11:34
Szia bár a párodat kellemes volna masszásban részesíteni ,de a távolság az sajnos probléma .
A masszőr keze persze a legtöbb időt a punci masszírozásával tölti.
Aztán a végén, vagy utána, ha minden jól megy, jól ment, más is történhet. (Ez egy válasz maszorszabozoltan üzenetére (2017. 11. 08. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretném ha egy profi masszőr msszírozná a párom pl.yoni masszázs és levezetésképp jó megdugná és jó nedves puncival jönne haza.
Találni egy normális párt.
Most arra vágyom hogy valaki leszopjon.
szexpartiban részt venni ahol dugnának meg szopatnának a pasik engem
Ez nekünk már megvolt annyi különbséggel,hogy én is ott voltam(férj).
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 01. szerda 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 01. szerda 06:13

"Kíváncsi nős pasi-a valóság és a fantázia" -van egy ilyen fóruma társaslkodóban. De szerintem ez inkább illik ide-el is mondom miért Mert, ha a k]íváncsi nős pasi-reálban megvalósítja a fantáziáját-és percekre órákra napokra kurvát farag a feleségéből-és nézi ahogy szinte strichel az utcán, vagy keresztbetett lábakkal felhúzott szoknyában kihívóan űl egy bárpultnál, vagy bugyi nélkül nagyon rövid szoknyában pucsítva pózolva mutogatja a seggét a mozgólépcsőn, és azután otthon megmutatja a lucskos picsáját ahogy felizgatták a mohó férfiszemek-és a kíváncsi nős pasi messziről mindent látott, vagy a büntetésből a szobába bezárva csak elképzelhetett, esetleg kapott egy telefonhívást csak annyit-hogy édes márr nagyon be vagyok gerjedve, bámulja egy fasz a bugyim percek óta-mit tegyek-és a kíváncsi nős pasi csak markolja a faszát és legyűri a fájdalmát és figyel befelé meddig lehet elmenni a kínban a szenvedésben ami a gyönyör old majd fel Hát ezt a kéjt csak egy szerelmes férj kaphatja meg egy mindenre hajlandó feleségtől. És hab a tortán , ha nyit itt egy lapot "Megőrjít, ha a feleségem ribanckondikodik " címmel és elmeséli, s és ugyanazt párhuzamosan a felesége is elmondja itt, hogy élték meg, mit éltek át. Hát erre leennék én kíváncsi, aztán majd kiderül-ez a fantáziám szülötte csak, vagy a valóságban is megtörténik .ez szerintem lehet vágy és szex és perverzió-sőt közösségi élmény. Minden tekintetben

"Kíváncsi nős pasi-a valóság és a fantázia" -van egy ilyen fórum a társaslkodóban. De szerintem ez inkább illik ide-el is mondom miért mert a kíváncsi nős pasi-reálban megvalósítja a fantáziáját-és percekre órákra napokra kurvát farag a feleségéből-és nézi ahogy szinte strichel az utcán, vagy keresztbetett lábakkal felhúzott szoknyában kihívóan űl egy bárpultnál, vagy bugyi nélkül nagyon rövid szoknyában pucsítva pózolva mutogatja a seggét a mozgólépcsőn, és azután otthon megmutatja a lucskos picsáját ahogy felizgatták a mohó férfiszemek-és a kíváncsi nős pasi messziről mindent látott, vagy a büntetésből a szobába bezárva csak elképzelhetett, esetleg kapott egy telefonhívást csak annyit-hogy édes márr nagyon be vagyok gerjedve, bámulja egy fasz a bugyim percek óta-mit tegyek-és a kíváncsi nős pasi csak markolja a faszát és legyűri a fájdalmát és figyel befelé meddig lehet elmenni a kínban a szenvedésben ami a gyönyör old majd fel Hát ezt a kéjt csak egy szerelmes férj kaphatja meg egy mindenre hajlandó feleségtől. És hab a tortán , ha nyit itt egy lapot "Megőrjít, ha a feleségem ribanckondikodik " címmel és elmeséli, s és ugyanazt párhuzamosan a felesége is elmondja itt, hogy élték meg, mit éltek át. Hát erre leennék én kíváncsi, aztán majd kiderül-ez a fantáziám szülötte csak, vagy a valóságban is megtörténik .
Idősebb hölggyel, érettebb korosztály, sokat nyalni spermás puncit, segget nyalatni és sok más....
Nagyon szeretnék egy 40,50+ éves hölgyet hosszútávra szeretőnek!
Imádom azt a korosztályt,alkattól függetlenűl!
Imádom azt a korosztályt,alkattól függetlenűl!
Igen....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 26. csütörtök 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 26. csütörtök 23:38
Törölt felhasználó (3135812)

végre egy lány nyelvét érezni a puncimban
Nekem az egyik almom hogy ketlanyt. vagy tobbet fotozzak leszbizes kozben .
Az elsopillanat tol a. gyonyorokvegeig.
Az elsopillanat tol a. gyonyorokvegeig.
Valkait aki előttem jól szétkefélné a párom és tele élvezné a száját.
Nagyon nagy vágyam hogy kipróbáljam már milyen lenne egy párt vagy 2 pasit szolgálni (szex cselédnek lenni) !
jó lenne ha ma jönne barátunk