Fotó,videó remélem készül róla
csak óvatosan gyötörjétek, bírja levegővel
)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 05. péntek 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 05. péntek 19:11

Törölt felhasználó (3261392)

Vágyam valakivel partiba vágni egy guminőt

Élőben megnézni egy ilyen "táncot"

Bi házaspárt találni!
Én imádom ha barátnőmet megnézik strandon,jólenne ha mutogatná magát
Ebben a percben egyedül maradtam. Örülnék ha be jelentkezne egy pár, ahol a ffi is vonzódna hozzám. Előjátéknak a nő agyát húzni, egy kis pasis farok elővétellel, egymás farka húzogatásával, esetleg ha szimpi közös szopival, amíg a nő már totál be terjedt a látványra, és be szállna az orális játékba, majd hármasban szeretkeznénk. Mire párom haza ér, mintha mi sem történt volna. Este pedig négyesben
Egy aranyos lányra vágynék ....
Vágyam valakivel partiba vágni egy guminőt

Nekem nagy vágyam két nővel lenni egyszerre.
egy jó nagy popót ölbe vennék már
Mit nem adnék ha egyszer egy párral úgy tudnék találkozni, hogy már a hölgy popsijába benne lenne egy popsi tágító a találkozáskor.
ma teljesült egyik vágyam: élvezésig szopni másik pasi farkát)))
simán beleélvezet a számba, és én nyeltem))) jól eset)))) szívesen ismételnék még))))
simán beleélvezet a számba, és én nyeltem))) jól eset)))) szívesen ismételnék még))))
Hármasban egy párral....akár spontán is...Régen már történt velem ilyen. Autóval tartottam vidékről hazafelé és rettentően fáradt voltam. Egy útszéli fasor mellé befordultam, hogy kiszállva mozgok kicsit...akkor vettem csak észre, hogy egy másik autóban egy pár éppen szeretkezik...zavarban voltam és látták is rajtam a tanácstalanságot.Végül a hölgy szólított meg...Mi lenne, ha nem szaladnék el? Közelebb mentem és akkor már a férj is invitált, ne féljek, nem harapnak...nyár lévén csak egy poló, nadrág volt rajtam és erősen látszott, hogy a látvány hatott rám. A hölgy azonnal közelebb lépett hozzám és mire észbe kaptam már a farkam a kezében volt.
Fél szemmel a párját néztem, aki ekkora már kilépett az autóból,átengedve a helyet párjának és nekem. A hátsó ülésen a hölgy úgy leápolt, hogy alig kaptam levegőt...Az egész talán 10-15 percig tarthatott, ők úgy meztelenül az autójukba ültek és elhajtottak. Ezt szívesen átélném mégegyszer!!
Fél szemmel a párját néztem, aki ekkora már kilépett az autóból,átengedve a helyet párjának és nekem. A hátsó ülésen a hölgy úgy leápolt, hogy alig kaptam levegőt...Az egész talán 10-15 percig tarthatott, ők úgy meztelenül az autójukba ültek és elhajtottak. Ezt szívesen átélném mégegyszer!!
egy vágy.... amikor a csaj arra masztizna ahogy a párjával leszopjuk egymást.....
Valakinek most teletölteni a forró száját.. Itt pesten..
Egy no zuhanyzasat vegig nezni anelkul hogy megkerdezne, hogy a faszba kerultel ide? Hogy jottel be a lakasomba?

webcameras masszti
én szeretné kiprobálni a biszexet, párral.... a nővel közösen kényeztetni a férfit... és amikor én a nőben lennék a férfi én bennem lenne hátúlról..... miközben adok, közben kapok is...)))
Mostanában nagyon benne lennék egy olyan felállásban, ahol egy páros hölgy tagját a férjjel közösen órákon keresztül kényeztetnénk.
Kipróbáltam a biszexet vagy két éve.
Örömmel átélném ismételten egy húsos nagy mellű hölgy és két pasi társaságában.
Örömmel átélném ismételten egy húsos nagy mellű hölgy és két pasi társaságában.
Egy párral együtt lenni a párommal.