Nagy vágyam, hogy találjak egy olyan hölgyet, aki szívesen eljönne velem bulizni, ahol sok-sok víz, kóla, üdítő elfogyasztása után elbújnánk, és rám engedné finom nedűjét...

Akkor dobj meg egy kolával
(bocs, ma kissé alulműködöm
)
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2018. 05. 23. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon szuper vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 23. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 23. szerda 14:21
Törölt felhasználó (1278282)

a nagy semmi...

a nagy semmi...

Sok sikert
(y)
(Ez egy válasz Triolove üzenetére (2018. 05. 23. szerda 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 23. szerda 12:01

Nagy vágyunk, hogy összehozzunk egy négyes vagy ötös gabalyodást, hárman már vagyunk hozzá

Nagy vágyunk, hogy összehozzunk egy négyes vagy ötös gabalyodást, hárman már vagyunk hozzá

Szeretnék lefeküdni egy idősebb, érett nővel....
Sziasztok!
Egy kedves pár házibarátjának lenni!
Egy kedves pár házibarátjának lenni!
Creampie játékok egy kellemes párral....
Beszélgetni ..... nőkkel.
Találni egy perverz hölgyet vagy párt akivel teljesíthetnénk perverz vágyainkat.
Adni is kapni is nagyon jó

Én is szeretem!
Popsinyalás, ill nyalatás.
Betege vagyok a nagy vastag mellbimbóknak...Sajnos ritkaság, mint a fehér 'olló.
Szeretnék már egy jót nyalni .......
jó

Szia, ismerkedni szeretnék, 39 éves vastag farkú pasi vagyok sok spermával. A férjed se gond, ha velünk van válaszolj kérlek
Erre mire számítottál?????????? Pláne a második mondatra hívnánk fel a figyelmet
Mi itt le is zártuk a vitát!!!!!!!!!! (Ez egy válasz karendi üzenetére (2018. 05. 20. vasárnap 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 20. vasárnap 06:10
Erre mire számítottál?????????? Pláne a második mondatra hívnánk fel a figyelmet

Mi itt le is zártuk a vitát!!!!!!!!!! (Ez egy válasz karendi üzenetére (2018. 05. 20. vasárnap 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem meg tőled ment el a kedvem. Srácok vigyázzatok vele, írtam neki, de olyan flegma szöveget eleresztett, hogy ha ő lenne egyedül a világon, akkor se kellene!!!
Nekem meg tőled ment el a kedvem. Srácok vigyázzatok vele, írtam neki, de olyan flegma szöveget eleresztett, hogy ha ő lenne egyedül a világon, akkor se kellene!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 19. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 19. szombat 09:41
Törölt felhasználó (915896)

Egy szép farkú pasi akinek min. 17 cm a mérete és ha oda kerül a sor TUD IS DUGNI nem csak bénázni és nem csak szájhősködik :(
Tisztára elment a pasiktól a kedvünk :(
Tisztára elment a pasiktól a kedvünk :(
És nem tudod a számunkat hogy meg hozd a kedvünket???