nagyon szuper lenne megnézném
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 09. hétfő 19:02
Törölt felhasználó (1278282)

A függöágyon dugni a kertben.
(Kivitelezhetetlen gondolat baleset mentesen, de a vizuális kép elöttem, hogy hátulrol tolnak, rlöröl szopatva vagyok, hm)
(Kivitelezhetetlen gondolat baleset mentesen, de a vizuális kép elöttem, hogy hátulrol tolnak, rlöröl szopatva vagyok, hm)
A függöágyon dugni a kertben.
Ez de szép...
Viszont, ha összejön, ne csak nézd, hanem légy részese is
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2018. 07. 08. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 08. vasárnap 08:45
Viszont, ha összejön, ne csak nézd, hanem légy részese is

A hotelszobánkban a feleségemet látni két vadidegen férfivel lassúzni, csókolózni, pettingezni, franciázni, dugni. Látni, ahogy a két vadidegen örömét és gyönyörét leli benne, és gyönyört és örömöt adnak ezáltal néki is.
Én is hármast szeretnék,de a Női tag egyenlőre zárkózik. Remélem oldódni fog.

Nem hirdetés. Csak egy őszinte vágy...
norbival megint összehozni jó 3 as t
Egy igazán jót szexelni végre! Nem egy gyors menetre hanem egy hosszú, több orgazmusos szex csata

Párt nézni szex közben közelről és masztizni......
A hotelszobánkban a feleségemet látni két vadidegen férfivel lassúzni, csókolózni, pettingezni, franciázni, dugni. Látni, ahogy a két vadidegen örömét és gyönyörét leli benne, és gyönyört és örömöt adnak ezáltal néki is.
Felesegemnek egy Not talalni harmas hancurozashoz
Nagyon szép a párod,hozzuk össze
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 07. szombat 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 07. szombat 15:26

Törölt felhasználó (3881512)

A páromat valakivel szét nyalatni!
Idős hölgyet kényeztetni!
Találni egy olyan bi párt, akikkel megvan az a szimpátia, könnyedség összhang. Amitől élvezetes, szenvedélyes, baráti kapcsolat alakulhat ki...
A páromat valakivel szét nyalatni!
Ha nem laknátok olyan messze tőlem, akár holnap is játszhatnánk egy ilyen játékot...
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2018. 07. 05. csütörtök 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 05. csütörtök 05:51

Szeretnek megkostolni egy ferfit, a felesegem iranyitasaval. A fius jatekok utan pedig o kapna meg mindkettonk spermajat a melleire.
A nyírség eggyik erdőjének a szélén össszehozni egy találkozót egy borotváltfarkú sráccal és egymás előtt mezzelenre vetkőzni. Megérinteni a másikat, esetleg kölcsönösen szopni.
Nekem az tegnap megvolt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 05. csütörtök 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 05. csütörtök 17:51

Törölt felhasználó (891877)

Hátulról nyalni a mézesbödönt, majd tövig tolni, egy kicsit megint nyalni és így tovább...
Hátulról nyalni a mézesbödönt, majd tövig tolni, egy kicsit megint nyalni és így tovább...
Szexpartiban részt venni
Találni egy nőt aki ugyan olyan szexuális étvággyal rendelkezik mint én (napi 3-4) és sok mindenre nyitott
Kor és alkanem számít (a ducikatimádom)!