Egy igazán jót szexelni végre! Nem egy gyors menetre hanem egy hosszú, több orgazmusos szex csata

Párt nézni szex közben közelről és masztizni......
A hotelszobánkban a feleségemet látni két vadidegen férfivel lassúzni, csókolózni, pettingezni, franciázni, dugni. Látni, ahogy a két vadidegen örömét és gyönyörét leli benne, és gyönyört és örömöt adnak ezáltal néki is.
Felesegemnek egy Not talalni harmas hancurozashoz
Nagyon szép a párod,hozzuk össze
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 07. szombat 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 07. szombat 15:26

Törölt felhasználó (3881512)

A páromat valakivel szét nyalatni!
Idős hölgyet kényeztetni!
Találni egy olyan bi párt, akikkel megvan az a szimpátia, könnyedség összhang. Amitől élvezetes, szenvedélyes, baráti kapcsolat alakulhat ki...
A páromat valakivel szét nyalatni!
Ha nem laknátok olyan messze tőlem, akár holnap is játszhatnánk egy ilyen játékot...
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2018. 07. 05. csütörtök 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 05. csütörtök 05:51

Szeretnek megkostolni egy ferfit, a felesegem iranyitasaval. A fius jatekok utan pedig o kapna meg mindkettonk spermajat a melleire.
A nyírség eggyik erdőjének a szélén össszehozni egy találkozót egy borotváltfarkú sráccal és egymás előtt mezzelenre vetkőzni. Megérinteni a másikat, esetleg kölcsönösen szopni.
Nekem az tegnap megvolt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 05. csütörtök 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 05. csütörtök 17:51

Törölt felhasználó (891877)

Hátulról nyalni a mézesbödönt, majd tövig tolni, egy kicsit megint nyalni és így tovább...
Hátulról nyalni a mézesbödönt, majd tövig tolni, egy kicsit megint nyalni és így tovább...
Szexpartiban részt venni
Találni egy nőt aki ugyan olyan szexuális étvággyal rendelkezik mint én (napi 3-4) és sok mindenre nyitott
Kor és alkanem számít (a ducikatimádom)!

Nekem eddig csak egyszer volt benne részem de isteni érzés volt ahogy a hölgy a kis nyelvecskéjével csinálta.
A feleségemmel és még egy lánnyal. Az egyikük a hímtagomon, a másikat pedig lefetyelném, miközben ők csókolóznak

Szeretnek megkostolni egy ferfit, a felesegem iranyitasaval. A fius jatekok utan pedig o kapna meg mindkettonk spermajat a melleire.
Egy szuper vegyes orgiában részt venni ahol mindenki mindenkivel csinálja...

nekem eddig kimaradtak a lakkozott női lábkörmök, de megkívántam a kolléganőn(igen őt is), bár eddig is különösen kedveltem a lábfejeket is, nagyon izgatna, ha játszanának a farkammal ilyen lábak, ráspriccelni...
A páromat izgatja hogy milyen lenne egy idősebb sportos pasival szexelni , engem is.