Egy penisszel szemtol szemben aztan kiorobalni hogy milyen ha szamba veszem es a vegen pedig ram elvezne !!!
Hatalmasat szexelni egy (vagy több) egzotikus nővel!

talalni egy not aki tudja hogy mi akulonmbseg a fejes es a farokrazas kozott a kulonmbseg

Egy szimpatikus pár szeretkezését végig nézni, esetleg egy autós kaland keretében. Nem szállnék be, nem nyomulnék, csak inteligensen és diszkréten.
én imádom mutogatni a feleségem képeit és beszélgetni közben azzal aki nézi és veri rá a farkát
Nagyon csinos szexi büszke is lehetsz rá!
(Ez egy válasz bubo83 üzenetére (2018. 07. 19. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 19. csütörtök 08:11

Egy szimpatikus pár szeretkezését végig nézni, esetleg egy autós kaland keretében. Nem szállnék be, nem nyomulnék, csak inteligensen és diszkréten.
Bocsi ide szántam az előzöt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 19. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 19. csütörtök 09:42
Törölt felhasználó (3887212)

én imádom mutogatni a feleségem képeit és beszélgetni közben azzal aki nézi és veri rá a farkát
Kielégülten lógatni a lábam egy hajóból a meleg tengerbe. Míg meg nem kívánom megint.
Uhhh, ez de jó!
Ilyen jöhet naponta háromszor, nagykanállal
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2018. 07. 19. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 19. csütörtök 20:44
Ilyen jöhet naponta háromszor, nagykanállal

Kielégülten lógatni a lábam egy hajóból a meleg tengerbe. Míg meg nem kívánom megint.
Igényes roma nővel szexelni!
Szexmoziba többes szex aktivakkal unikkal vagy lányokkal párokkal.
Ez nem semmi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 19. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 19. csütörtök 09:42

Törölt felhasználó (3887212)

A páromat többen kefélik ájulásig. Én meg csak nézem és bámészkodok kajánul

Kemény fasz vagy kettő.
Biszex férfival közösen megdugni a párom
Átélni a bi örömöket egy párral ill.pasival!
Nyilván nem.. különben nem szóló heteró pasiként hirdetne

A sportos, gyönyörű feleségemet két- három kanegér nagyon megdugja. Persze ha nem zavarja őket a szőrös punci
Az a vágyam, hogy egy csinos hölgy miután megdugtam rendesen, spriccelve élvezzen a számba, arcomra.... a poosiját kinyalhassam....
Egy szimpi part talalni