Egy kiéhezett nővérszálóra bekerülni és szexelni aki akar.
Egy kedves párral megismerkedni!
Tejelő cicit szopni
Szexpartiban részt venni
Ez nálunk is nagy vágy..
(Ez egy válasz Imola92 üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez ugy latom sokaknak rajta van a listan. Nalunk is.
(Ez egy válasz Imola92 üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy fekete pasit én is kipróbálnék a férjem előtt

Külföldi nyaraláson bevenni harmadiknak egy fiatal színesbőrű fiút....Kizárólag a hölgy örömére!

Egy szep novel/lannyal randizni. A tobbi majd alakul. Eddig mindenki elutasitott.......
olasz vagy egy spanyol nönek gyereket csinálni
Érett nővel párral szerepjátékot kipróbálni...nagyméretű fiatal fiú vagyok
Találni mihamarabb 1 legalább annyira fehérmájú leányzót, mint akivel ezidáig vétettünk(hármasban) a 6.parancsolat ellen..mert ha hozzászokik az ember, hÁÀt..-az igazat megvallva-mocskos módon tud hiányozni..
Család,gyerek reményében komoly kapcs. próbálkozik..(bízunk benne, h.sikerrel..)
Család,gyerek reményében komoly kapcs. próbálkozik..(bízunk benne, h.sikerrel..)
Egy szexi, biszex férfitagú párhoz csatlakozni, akik kedvükre használnának

Találni két nagy méretű férfit!!
Bocs, ezt nem neked szántuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 07. kedd 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 07. kedd 10:14
Törölt felhasználó (1336642)

Megtaláltad
Megtaláltad
(Ez egy válasz ronyka11 üzenetére (2018. 08. 04. szombat 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Mik a vágyaim? Hm.. az egyik, hogy hosszabb távra találjak egy domináns férfit, nőt, aki aktiv félként érdekelt bdsm/cbt "játékokban" (és más hasonló perverz témákban) és szivesen bevezetne egy kezdő, szub srácot ebbe a világba:3
Szeretnék egy idősebb anyucinák kedvébe járni, hosszutávon.
Arra vagyom, hogy egy nekem is tetszo lany/no NE utasitson el. Eddig mindenki elutasitott.....utana johet a tobbi: randi, kezfogas, puszi, csok. Nagyon jo lenne mar ezeket atelni! Ennyi a vagyam.
De legalább szívből, élvezetből csinálja.