Szia. Megvolt de ezt igazán leírni? Ezt nem lehet.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2018. 09. 28. péntek 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
jó is az ilyen istzogatás))) vágyakat valóra kell váltani))))
(Ez egy válasz csakvki üzenetére (2018. 09. 30. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 30. vasárnap 14:56

iszogatás egy sráccal, és játszadozni egymással ha úgy alakul
Kipróbálnám milyen szopni, és milyen ha egy igazi farok dönget!

azt mondják nekem az van.... bár kérdés kinek mekkora a hatalmas..)))
(Ez egy válasz montekrisz üzenetére (2018. 09. 30. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
iszogatás egy sráccal, és játszadozni egymással ha úgy alakul
Kipróbálnám milyen szopni, és milyen ha egy igazi farok dönget!

Hatalmas makkú erdekelne 100% diszkreten
Nem rossz föleg a második
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 30. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 30. vasárnap 08:45

Törölt felhasználó (1486692)

Több is van, de ebből kettőt megosztok. : ) Találni újra egy srácot, akit online barátként vonnánk be a sexuális életünkbe. Tribute fotók, feladatok,( munkahelyi monitoron állítsd be háttérképként párom popsiját..etc és fotózza le...etc
)fantáziálások. A másik, hogy egy wellnessben a szauna mester srácot felizgassa párom meztelen látványa, majd egyduplaszopás közben könnyítsék rajtunk. : )

Hölgyet masszírozni akár viszonzás nélkül is
Több is van, de ebből kettőt megosztok. : ) Találni újra egy srácot, akit online barátként vonnánk be a sexuális életünkbe. Tribute fotók, feladatok,( munkahelyi monitoron állítsd be háttérképként párom popsiját..etc és fotózza le...etc
)fantáziálások. A másik, hogy egy wellnessben a szauna mester srácot felizgassa párom meztelen látványa, majd egyduplaszopás közben könnyítsék rajtunk. : )

Egy igazi jó Milfet az se baj ha kicsit telt de úgy azért feszes a teste megdöngetnék
Találkozni és szeretkezni azzal a nővel, akivel először voltam életemben! De jó is lenne...
Nekem mindig volt olyan vágyam, hogy másnak a feleségével lennék. Úgy, hogy a férje tudja vagy nézi esetleg be is száll...
egy ilyenbe énis belemennék
(Ez egy válasz watt1234 üzenetére (2018. 09. 29. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Leszopni egy hetero srácot :P
Sosem csináltam, de szivesen leszopnék valakit fiúként! Vibrizni szoktam magam, és tágítózni, de egy igazi farok is megdughatna már
Ez a vágyam egy ideje!

Szívesen leszopnék valakit pasiként, kezdőként..
Cumiznék
Hmmmmm, az jo lenne nekem is
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2018. 09. 28. péntek 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Perpill egy roma csajszi puncijában lenni...
Párhoz beszálni enyhe fiu bi ok
Szia!
Várjuk az élménybeszámolót! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 26. szerda 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 26. szerda 10:54
Várjuk az élménybeszámolót! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 26. szerda 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1261852)

Azt hiszem péntek délelőtt ez nekem meglesz!