Időutazásra vágyom! De nagyon szeretnék egy ágyba kerülni a megismerkedésünk korú és a mostani feleségemmel! Na jó, jöhetne az akkori 17 éves énem is a csajok örömére.

szexpartiban részt venni
Jelen pillanatban legjobban arra vágyom, hogy simogassak, masszírozzak egy telt, nagymellű nőt...
Én maradok a nőknél. Ha valakinek terhére válik az othoni felesége kielégítése, az írjon.
Egy pár mindkét tagját együtt szopatni.
A bakancslistámon szerepel egy enyhe bi kaland, érezni más farkát....
Na kihisztizted magad? Most már nem kell duzzogni. Igazítsd meg a sminked és lépj tovább! Én is azt teszem a saját "fertőmben".
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2018. 10. 18. csütörtök 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 18. csütörtök 05:07

Akkor ugy lezaraskent. Ha jol latom iden regisztraltal . Ne te akarjal mar itt evekkel ezelotti dolgokat embereket megrendszabalyozni. Ahogy olvasom mindenhol osztod az eszt. Mint xy aki anno itt buzizott le mindenkit elotte nap meg irt nekem h szivesen bekapna. Nehogy aztan te is lebukj . Ilyenfajta velemenyekre mint a tied itt senki nem kivancsi. Ha csak ennyit tudsz nem csodalkozz h nöt os itt kell keresned
Akkor ugy lezaraskent. Ha jol latom iden regisztraltal . Ne te akarjal mar itt evekkel ezelotti dolgokat embereket megrendszabalyozni. Ahogy olvasom mindenhol osztod az eszt. Mint xy aki anno itt buzizott le mindenkit elotte nap meg irt nekem h szivesen bekapna. Nehogy aztan te is lebukj . Ilyenfajta velemenyekre mint a tied itt senki nem kivancsi. Ha csak ennyit tudsz nem csodalkozz h nöt os itt kell keresned
Jól van már Fiúk(?)! Nem kell ebbe ennyire belemelegedni!
Bocs ,de hol is van kiirva ide,hogy csak hetero egyeneknek? A bi nem homokos az egyik szexualis vágy a masik erzelmeken alapul .Valamit tudod hany itt magat heteronak vallo es hirdeto pasi probalkozott be mar nalam ?! Tobb mint biszex . Mindeg jobb binek lenni mint anyu tudta nelkul itt mas ingyen punciat keresni
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 15. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 15. hétfő 19:00
Törölt felhasználó (3587182)

Már miért lennék én náci? Tiszteletben tartok identitást és beállítottságot, de mindenki imádkozzon a saját templomában. Van itt topik bi srácoknak. Na oda valóak ezek a vágyakozások, indirekt hirdetések. Nem túlragozván a dolgot, de én még maradok hetero és ha a mások klubbjába vágyok akkor majd odamegyek.
Vagyok..
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 17. vasárnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 17. vasárnap 10:54

Törölt felhasználó (869472)

Jo lenne vegre egy nem kamus, a nyalasban es a spriccelo puncival tapasztalt erzeki szeretot talalni.
Ez nem is olyan egyszeru ugy tunik.....
Ez nem is olyan egyszeru ugy tunik.....
Két dolog érdekelne most..meglesni egy pár szeretkezését...a másik egy olajos szex masszázs...hölgynek...Élvezném nagyon..

Egy párral szexelni mindenki mindenkivel
Egy olyan párt találni ahol a férjel beleélvezhetnék a hölgybe.....
Egy jó masszázson részt venni...
Már miért lennék én náci? Tiszteletben tartok identitást és beállítottságot, de mindenki imádkozzon a saját templomában. Van itt topik bi srácoknak. Na oda valóak ezek a vágyakozások, indirekt hirdetések. Nem túlragozván a dolgot, de én még maradok hetero és ha a mások klubbjába vágyok akkor majd odamegyek.
Ha találnék egy csajszit, aki benne lenne a többes dolgokban, akkor hátra is dőlnék és nem keresnék tovább. De eddig sajna nem volt telitalálat.
nem baj, ha hetero vagy... sokan vagyunk igy, de ne légy náci...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 15. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 15. hétfő 07:58

Túlhevült szaharai melegek kezdenek itt túlszaporodni. Szalonképessé szeretnék magukat varázsolni egy bi jelzővel, de talán húzzanak a saját oldalaikra répát cuppogtatni a zuhany alatt! Én sem trollkodom szét a buzizsúros oldalakat a pina dalával.
Az álló faszokról szóló dalok is vágydalok, ahogy a pináról szólók is azok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 15. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 15. hétfő 07:58

Túlhevült szaharai melegek kezdenek itt túlszaporodni. Szalonképessé szeretnék magukat varázsolni egy bi jelzővel, de talán húzzanak a saját oldalaikra répát cuppogtatni a zuhany alatt! Én sem trollkodom szét a buzizsúros oldalakat a pina dalával.