Yoni csak nőknek van! Férfiaknak Lingam masszazs van...
(Ez egy válasz palika71 üzenetére (2018. 11. 11. vasárnap 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy finom masszázst kapni.
hoszu órákon át élvezni a szeretkezés minden apró részét,,a legnagyobb odafigyeléssel kényeztetni egymást,kettesben,hármasban,négyesben összesimulva,öszegabalyodva,,,

Házibarát lenni.

Kinyalni egy nő punciját ha párja teli élvezi,
Mi szívesen megismernénk téged!!
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2018. 11. 10. szombat 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 10. szombat 19:18

Találni valós,normális csajt (vagy párt), akivel ténylegesen lehet normálisan beszégetni is,elborozgatni,majd jót szeretkezni hármasban(négyesben)
Én meg arra vágyom, hogy ájulásig kényeztessek egy nőt, hosszan, kiélvezve minden pillanatát
ha közben néznél minket, az engem nagyon izgatna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 28. vasárnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 28. vasárnap 14:22

Törölt felhasználó (3547132)

Akkor a vágyakról.
Szeretném ha párom egy hölggyel biszex kalandba sodródna.
Sajnos nem olyan nyitott az ilyen jellegű szexre.Igaz,amikor közösen szex filmet néztünk, jól benedvesedett,de ott volt hetero es leszbikus szex is.
A páromnak kellemes, természetes vörös punciszőrzete van, szép rózsaszín kisajkakkal.
Lehetőleg egyedülálló hölgy lenne a legjobb.
Most lehetne mondani,hogy igy szeretnèk potya puncihoz jutni!
Hát nem!Voltam már más nővel, s házaspárral is.
Én csak néző lennék, közben masztiznèk.Ha szeretnék akkor be is szállnèk!
Hát úgy nagyvonalakban ennyi vágyam lenne per pillanat!
Szeretném ha párom egy hölggyel biszex kalandba sodródna.
Sajnos nem olyan nyitott az ilyen jellegű szexre.Igaz,amikor közösen szex filmet néztünk, jól benedvesedett,de ott volt hetero es leszbikus szex is.
A páromnak kellemes, természetes vörös punciszőrzete van, szép rózsaszín kisajkakkal.
Lehetőleg egyedülálló hölgy lenne a legjobb.
Most lehetne mondani,hogy igy szeretnèk potya puncihoz jutni!
Hát nem!Voltam már más nővel, s házaspárral is.
Én csak néző lennék, közben masztiznèk.Ha szeretnék akkor be is szállnèk!
Hát úgy nagyvonalakban ennyi vágyam lenne per pillanat!
Hmmm... Ezt én is szeretném
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 06. kedd 08:42
Törölt felhasználó (906438)

Most talalkozni egy lannyal es jol beszívni, aztán....
egy olyan baráti társaságot összehozni akikkel rendszeresen lehetne swinger partykat rendezni
3-4 párral szexelni
Találni valós,normális csajt (vagy párt), akivel ténylegesen lehet normálisan beszégetni is,elborozgatni,majd jót szeretkezni hármasban(négyesben)
Kinyalni egy hőlgyet , ha telivan élvezve a puncija, áldoznákrá
kövér molett nő óriási combjain elélvezni, és közben egy sovány csaj nézné.
Elsőre a valaszom,hogy nem gond. A masodik lehetőséget átgondolnám.
És mi van akkor ha párod nem akarja ?
Vagy ami még rosszabb, azt mondják oké, de nem előtted. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 07. szerda 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 07. szerda 07:05
Vagy ami még rosszabb, azt mondják oké, de nem előtted. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 07. szerda 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (413213)

Az én vágyam,hogy lássam a páromat más férfival élvezni. Gyakran fantáziálok arról,hogy megismerkedek egy pasival akinek tetszik a párom. Otthon szerveznék egy kis iszogatós estét és elhívnám a pasit akit munkatársként mutatnék be a páromnak. Ha már oldódna a hangulat a szex felé terelnénk a témát. A párom ha iszik sokkal jobban kívánja a szexet, úgyhogy valahogy rávenném hogy szexeljenek előttem. Persze a pasi végig tisztában lenne vele, hogy mire megy ki a játék. Persze ez egy jó ideig álom marad.
Az én vágyam,hogy lássam a páromat más férfival élvezni. Gyakran fantáziálok arról,hogy megismerkedek egy pasival akinek tetszik a párom. Otthon szerveznék egy kis iszogatós estét és elhívnám a pasit akit munkatársként mutatnék be a páromnak. Ha már oldódna a hangulat a szex felé terelnénk a témát. A párom ha iszik sokkal jobban kívánja a szexet, úgyhogy valahogy rávenném hogy szexeljenek előttem. Persze a pasi végig tisztában lenne vele, hogy mire megy ki a játék. Persze ez egy jó ideig álom marad.
Szeretnék orgazmusra juttatni egy nőt...nem ma keztem tudom az érzékeny pontokat....ha van kedved análisan is izgatlak...
Ahogy meg is írtam neki.
Ráélvezni a gyönyörű testére és ő a férjével eggyütt kenegetné szét magán, míg a férje éppen a hüvelyét tölti meg.
Ráélvezni a gyönyörű testére és ő a férjével eggyütt kenegetné szét magán, míg a férje éppen a hüvelyét tölti meg.

Most talalkozni egy lannyal es jol beszívni, aztán....
ülni egy nagy faszon a másikat meg szopni