Egy nagon molett hatalmas combú 150kg vagy nagyobb darab nőt simogatni, szeretkezni vele, és egy sovány csaj nézné!!!!!!!!!!!!!!
Rendben van,....- de ha van kedved 1 ilyen baráti társasághoz,....tegyél Te is érte....,- segíts a megszervezésében,...- használd a kapcsolat rendszeredet...Néztem a lapodat,.... szimpatikus vagy....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 16. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 16. péntek 13:13
Törölt felhasználó (3966032)

Fejlemények érdekelnének engem, szóval figyelemmel fogom követni a témát.

Fejlemények érdekelnének engem, szóval figyelemmel fogom követni a témát.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2018. 11. 15. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 15. csütörtök 19:38

Szeretnék 1 baráti alapon működő szwinger baráti társaságot összehozni, ami havi rendszerességgel. jönne össze.......Nem csak a 20 éveseké a világ, várunk minden érdeklődő párt...- szóló hölgyet, korlátozott számban ffi akat is 40 felett...- akit érdekel....
A helyről, kellemes meleg lakásról én gondoskodom, a hangulatot és az élvezeti vágyat Ti hozzátok...
Mindent szabad, de semmi sem kötelező alapon tervezem, gondolom....
Zala.. Somogy... Veszprém megyeiek előnyben....- 5-7- 9 főben gondolkodom a lakásom mérete alapján....
Jó volna indításnak 1 Mikulásnapi össze ismerkedés....
Keressetek priviben....- mindenkinek válaszolok.....
A helyről, kellemes meleg lakásról én gondoskodom, a hangulatot és az élvezeti vágyat Ti hozzátok...
Zala.. Somogy... Veszprém megyeiek előnyben....- 5-7- 9 főben gondolkodom a lakásom mérete alapján....
szexpartiban részt venni
2000 km az tavolsag.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2018. 11. 15. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 15. csütörtök 20:07

Ha akarunk, vagy szeretnénk valamit, akkor nincs távolság,....Hozzatok jó kedvet, ötleteket,...- hálózsákot, mert lehet, hogy sokan leszünk....!!!
egy hosszu nyalassal kenyeztetni egy Csodas Not
Ha akarunk, vagy szeretnénk valamit, akkor nincs távolság,....Hozzatok jó kedvet, ötleteket,...- hálózsákot, mert lehet, hogy sokan leszünk....!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 15. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 15. csütörtök 19:43
Törölt felhasználó (3715492)

Remek kezdemenyezes! Kar, hogy messze vagyunk.
Remek kezdemenyezes! Kar, hogy messze vagyunk.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2018. 11. 15. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 15. csütörtök 19:38

Szeretnék 1 baráti alapon működő szwinger baráti társaságot összehozni, ami havi rendszerességgel. jönne össze.......Nem csak a 20 éveseké a világ, várunk minden érdeklődő párt...- szóló hölgyet, korlátozott számban ffi akat is 40 felett...- akit érdekel....
Egy még érintetlen lánnyal együtt lenni...
Találni egy normális párt.
Óriási ciciket szopkodni,és popsit nyalni,nyalatni

Tök jó lenne egy biszex swinger villában lakni. Mikor éppen kinek van kedve hozzá. Akár párban, akár többes. Férfival, nővel nem számít.
Egy finom masszázst kapni.
puncit nyalni orgazmusig akárviszonzás nélkül
Szeretnék Debrecenben egy párt találni, akiket oralszexben ugyanúgy izgat a mindenki mindenkivel, mint engem
Rad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 05. hétfő 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 05. hétfő 09:58

Törölt felhasználó (3587182)

Akkor ketten már vagyunk! Hölgyeim?

Találni végre a közelemben...egy intelligens,értelmes/érzelmes, humoros, (az sem baj, ha az Úriember akár jóval idősebb a Hölgynél )szexben gátlástalan,szintén szárnyaló szexuális fantáziával megáldott,és szinte tabumentes PÁR-t...Akikkel elfogadhatnánk egymást olyannak,amilyenek vagyunk... és gátlások nélkül megélhetnénk mindent,amiről fantáziáltunk ezidáig... Találni hosszútávra egy olyan Párt, a közelemben...Akiknél nem MINDEN a külcsín... és Akik őszintén el merik mondani a legmélyebb vágyaikat is a harmadik félnek, hogy azok megvalósulhassanak... és reflektálnak az enyéimre is... Találni egy olyan Párt,Akiket VALÓBAN AZ (is),és ÚGY izgat/érdekel/vonz, ahogyan engem...Akik ha kell szofisztikált,intelligens,kommunikatív barátok...és ha kell, gátlástalan "vadállatok" a szexben... Hát...tiszta science-fiction ez a vágy...

Pár hőlgytagjának kinyalni a teliélvezetpunciját.tudnám hororálni is
Yoni csak nőknek van! Férfiaknak Lingam masszazs van...
(Ez egy válasz palika71 üzenetére (2018. 11. 11. vasárnap 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)