Calvadosra.
Farok kényeztetés (adni)
Popsikényeztetés( kapni) egyszerre, duplázva.
Popsikényeztetés( kapni) egyszerre, duplázva.
Sziasztok ! Nagyon tetszik az e havi amatőr verseny témája "Szexőrültek karácsonya!". Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza-Debrecen vonalon szívesen segítenék sorozat készítésében pároknak, akár mint fotós akár mint aktív résztvevő, normális, valós, utazni tudó, szingli, heteró pasiként. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésetek ne habozzatok írjatok privit. Kevin segít

Sziasztok!
Egy tartós szeretői kapcsolat,egy szimpatikus férfivel.
Egy tartós szeretői kapcsolat,egy szimpatikus férfivel.
Teljesen egyen fuggo. Nalunk a keszulodes nagyon jo hatassal volt ra mar hetekkel az elterezett idopont elott dugtunk mindig mint a nyulak, mert a gondolattol is beizgultunk. Meg most is felall ha belegondolok.
Az esemeny maga legalabb ugyanannyi kockazatot rejt mnt lehetoseget. A legfontosabb az ket dolog. Egyik, hogy az embernek meglegyen az egeszeges onbizalma sajat kepessegeit illetoen, mert lehet, hogy a masiknak nagyobb lesz, jobban hasznalja, stb. Ettol mi nem leszunk rosszabbak. A masik legalabb ugyanennyire fontos a bizalom a tarsunk irant. Attol, hogy ott, abban a pillanatban jobban elvezi a szexet [aminek minden eselye megvan, sot remelhetoleg ugy lesz], az nem jelenti hogy el fog minket hagyni es allanoan a masik tarsasagat keresni. Hiszen gondoljunk csak bele miert is csinaljuk az egeszet? Egeszen pontosan ezert. Hogy jobban elvezzuk a dolgot mint kettesben. Az, hogy ott jobban elvezi koszonheto elsosorban maganak a szituacionak nem pedig a masik szemelyenek. A latvany, az illatok, a tiltott gyumolcs. Az tobbes egyuttlet csak szexrol szol. Ket fel kapcsolataban sokkal tobb van a szexnel. Ha pedig megis szakitasra kerul a sor a 4 es utan, akkor az bekovetkezett volna egyebkent is. (Ez egy válasz algab üzenetére (2018. 12. 08. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 08. szombat 12:59
Az esemeny maga legalabb ugyanannyi kockazatot rejt mnt lehetoseget. A legfontosabb az ket dolog. Egyik, hogy az embernek meglegyen az egeszeges onbizalma sajat kepessegeit illetoen, mert lehet, hogy a masiknak nagyobb lesz, jobban hasznalja, stb. Ettol mi nem leszunk rosszabbak. A masik legalabb ugyanennyire fontos a bizalom a tarsunk irant. Attol, hogy ott, abban a pillanatban jobban elvezi a szexet [aminek minden eselye megvan, sot remelhetoleg ugy lesz], az nem jelenti hogy el fog minket hagyni es allanoan a masik tarsasagat keresni. Hiszen gondoljunk csak bele miert is csinaljuk az egeszet? Egeszen pontosan ezert. Hogy jobban elvezzuk a dolgot mint kettesben. Az, hogy ott jobban elvezi koszonheto elsosorban maganak a szituacionak nem pedig a masik szemelyenek. A latvany, az illatok, a tiltott gyumolcs. Az tobbes egyuttlet csak szexrol szol. Ket fel kapcsolataban sokkal tobb van a szexnel. Ha pedig megis szakitasra kerul a sor a 4 es utan, akkor az bekovetkezett volna egyebkent is. (Ez egy válasz algab üzenetére (2018. 12. 08. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Hmmm vágyak, egy párral négyesben szexelni... Csak nem tudom milyen hatással volna a kapcsolatomra.... Valaki tapasztalat?!
Hmmm vágyak, egy párral négyesben szexelni... Csak nem tudom milyen hatással volna a kapcsolatomra.... Valaki tapasztalat?!
Nem volt még részem nagyival szexelni, hogy öszinte legyek szivesen kiprobalnam.
Mai vágyam:
Megismerkedni egy biszex férfitagú párral.
A pár férfitagját kikötözni és sokáig "kínozni"! Utána sorra kerülne mindenki, persze!
Megismerkedni egy biszex férfitagú párral.
A pár férfitagját kikötözni és sokáig "kínozni"! Utána sorra kerülne mindenki, persze!
A nagy
virgácsú Télapónak
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 17:18

Törölt felhasználó (869472)

Na csak kinek? Ez itt a kerdes.
w

Hát ezért is
Meg egy nagyon kellemes hölgy társaságától.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 19:46

Meg egy nagyon kellemes hölgy társaságától.

Törölt felhasználó (3958902)

Ezért vagy ilyen szétszórt,mackó?

Ezért vagy ilyen szétszórt,mackó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 17:28

Törölt felhasználó (3927962)

Hát nem magamnak
Egynek folyamatosan,meg másoknak többfelé...

Hát nem magamnak
Egynek folyamatosan,meg másoknak többfelé...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 17:18

Törölt felhasználó (869472)

w

w
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 15:45

Törölt felhasználó (3927962)

Na majd én megmondom!
Hogyne esne jól a bók nekünk is,viszont nem igaz mindenkinél hogy csak az elején,én még 20 év után is teszem a szêpet.
Hogyne esne jól a bók nekünk is,viszont nem igaz mindenkinél hogy csak az elején,én még 20 év után is teszem a szêpet.
Meg a " Piroskabáttya".......

Persze , mert a Mikulás zsákjában van minden jó...
Nem tudom Te hogy vagy vele,én nem bukom a hosszú fehér szakállas fazonokra,akkor sem ha van egy csorda szarvasa
De rendben,majd azt mondjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 15:32

Törölt felhasználó (3947022)

De, hát Mikulásra vágyunk, csak nagyon körül írjuk

Na majd én megmondom!
Hogyne esne jól a bók nekünk is,viszont nem igaz mindenkinél hogy csak az elején,én még 20 év után is teszem a szêpet. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 15:15
Hogyne esne jól a bók nekünk is,viszont nem igaz mindenkinél hogy csak az elején,én még 20 év után is teszem a szêpet. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Beslamposodnak
érdekes, most egy férfi sem szól bele a témába, pedig érdekelne a másik oldal is.

De, hát Mikulásra vágyunk, csak nagyon körül írjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 15:16

Inkább azon csodálkozom,hogy még senki sem jegyezte meg,hogy szét trollkodjuk a topicot
Nők mellett szóhoz jutni?....

Inkább azon csodálkozom,hogy még senki sem jegyezte meg,hogy szét trollkodjuk a topicot
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 15:15

Beslamposodnak
érdekes, most egy férfi sem szól bele a témába, pedig érdekelne a másik oldal is.

Hááááááát, mikor rám mered egy nagy répa, más nem jön ki a számon
De be már megy
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 06. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 06. csütörtök 15:14

De be már megy

"hm,de szépen áll a farkad"?
Egy ilyen bóknak minden pasi örülne azt hiszem