Párt nézni szex közben,és masztiznék közben
Sziasztok vágyam most csak annyi hogy hogy meglepjem magam a szulinapomon egy párral vagy hölgyel.
Most szivesen elnyalakodnék egy érettebb puncin, popsin. Az érettebben 50-60 plusszost értek. A méret nem érdekes, jó szaftos legyen!

Csatlakozom az elottem szolohoz gyonyoru latvany vagy.
Esetleg egy szilveszteri beszamolo? (Ez egy válasz Szilveszteri kaland üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg egy szilveszteri beszamolo? (Ez egy válasz Szilveszteri kaland üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Először is Boldog (szexben, szeretkezésben gazdag) Újévet kívánok mindenkinek!
Most semmi extra, csak egy lenne: őszintén vágyakozom arra, hogy a 2019-es év jobban sikerüljön (partnerkeresés szempontjából is), mint a tavalyi!
Most semmi extra, csak egy lenne: őszintén vágyakozom arra, hogy a 2019-es év jobban sikerüljön (partnerkeresés szempontjából is), mint a tavalyi!
40es korosztályú hölgyel intim kapcsolatba kerülni.
Köszi szépen
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 29. szombat 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 29. szombat 18:36

Törölt felhasználó (3958902)

Szépek a karácsonyi képek...
Ez a vágya,őszintén.

Ez a vágya,őszintén.

Szia.Boldogan írom le a hétvége ,élményét itt volt egy kandúr Tamás Lacinak s nekem jó hapsi.
Ő is bi sajnos a csaja, nem ez kár és haza ment egy órája ,de csütörtök este óta komoly szex volt az ágyban .
A kedvenc Laci a puncimban, Tamás Laci popsijában és Tamásban a vibri élvezés, volt nem kevés .
Remélem ,hogy lesz nálunk mert a 2 hapsi 69 játéka és egymás popsi dugása élvezetes volt jól kinyaltak a tejes puncim tocsogot a tejcitől .
Ha szeretnétek élményt várom a leveled feltétel te és a párod legyen bi .
Puszi a puncidba és farkad a számba .
Ő is bi sajnos a csaja, nem ez kár és haza ment egy órája ,de csütörtök este óta komoly szex volt az ágyban .
A kedvenc Laci a puncimban, Tamás Laci popsijában és Tamásban a vibri élvezés, volt nem kevés .
Remélem ,hogy lesz nálunk mert a 2 hapsi 69 játéka és egymás popsi dugása élvezetes volt jól kinyaltak a tejes puncim tocsogot a tejcitől .
Ha szeretnétek élményt várom a leveled feltétel te és a párod legyen bi .
Puszi a puncidba és farkad a számba .
Kolléganőmmel szívesen el töltenek egy éjszakát a kölcsönös vonzalom megvan a vibrálás is de még nem engedtük a kísértésnek mivel mindketten párkapcsolatban élünk.... de remélem egyszer sor kerül rá
Ebben egyetértünk
Viszont a gyakorlott is lehet jó,a képzett meg rossz,és a masszázs sokoldalú....
Kellemesebb élmény olyantól kapni,aki élvezi adni,mint akinek aznap a 100. és unja már.
Csak a véleményem.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 30. vasárnap 14:48

Viszont a gyakorlott is lehet jó,a képzett meg rossz,és a masszázs sokoldalú....
Kellemesebb élmény olyantól kapni,aki élvezi adni,mint akinek aznap a 100. és unja már.
Csak a véleményem.

Ja és ha már vágyak
Legalább picit képzett masszőr... aki ismeri is az anatómiát, mert a "szeretek maszírozni" az nem az :( pláne, ha szex lenne a vége..

Legalább picit képzett masszőr... aki ismeri is az anatómiát, mert a "szeretek maszírozni" az nem az :( pláne, ha szex lenne a vége..
Rendszeres szexuális tornával ledobni a karácsonyi zabálások pocakon manifesztálódott három kilónyi következményeit.
Ja és ha már vágyak

Egy "versenyképes alak" soha nem a modell súlyától függ, hanem a fotós kreativitásától.
Szóval vagy bárkit keresel, vagy nem vagy eléggé kreatív...

Szóval vagy bárkit keresel, vagy nem vagy eléggé kreatív...

Találni a közelemben egy jó humorú csajszit,aki kedveli az ínyencségeket
Majd neki elárulom....

Majd neki elárulom....

Szia spriccelős hölgy!
A képeid alátámasszák a szavaidat.Tökéletesen alátámasszák!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 30. vasárnap 09:09

Törölt felhasználó (869472)

Az az erdekes, hogy jo alanyokrol keszit atlagos kepeket. En nem ertem ebben mi a jo? En atlagos alany vagyok, de tudok magamrol jo kepeket csinalni. Akkor mar jo fotos vagyok? Kozel sem. Egy szep kep kompozicio. Jatek a fennyel, a testtel stb.
Ezt Barkas kepeire irtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 29. szombat 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez a vágya,őszintén.

Ez a vágya,őszintén.

Az az erdekes, hogy jo alanyokrol keszit atlagos kepeket. En nem ertem ebben mi a jo? En atlagos alany vagyok, de tudok magamrol jo kepeket csinalni. Akkor mar jo fotos vagyok? Kozel sem. Egy szep kep kompozicio. Jatek a fennyel, a testtel stb.

Ez a vágya,őszintén.

Ez a vágya,őszintén.

Teli élvezet puncit nyalnák , és áldoznák érte
Ez a vágya,őszintén.
(Ez egy válasz Szilveszteri kaland üzenetére (2018. 12. 29. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 29. szombat 17:23

Ez a vágya,őszintén.

Nem hiszem, hogy az itteni amatőr versenyeknek erről kellene szólnia. Keress egy jobb ötletet, hogy láthass meztelenül egy nőt ;-p
Nem hiszem, hogy az itteni amatőr versenyeknek erről kellene szólnia. Keress egy jobb ötletet, hogy láthass meztelenül egy nőt ;-p