Oldalról?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 09. szerda 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 09. szerda 16:01
Törölt felhasználó (818842)

69 kölcsönös fenèkujjazással ..
Szia!!))
az is nagyon élvezetes lehet!!...
én is kiprobálnám..)))) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 09. szerda 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 09. szerda 16:01
az is nagyon élvezetes lehet!!...
én is kiprobálnám..)))) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 09. szerda 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (818842)

hali!)
engem régóta izgat az anális sex)
élveztem én is, és a hölgyparnereim is, akik erre nyitottak voltak...
de mostanság egyre jobban izgat, hogy nem adni, hanem kapni....
igen kiprobálnám a befogadóoldalt is....
engem régóta izgat az anális sex)
élveztem én is, és a hölgyparnereim is, akik erre nyitottak voltak...
de mostanság egyre jobban izgat, hogy nem adni, hanem kapni....
igen kiprobálnám a befogadóoldalt is....
Elmennék egy masszőrhöz, akinek masszírozás közben becsusszanna az ujja.....
Mein Gott.. 1tucat anyÓÓÓssal?
(Ez egy válasz Családfő üzenetére (2019. 01. 05. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
hetero pasiként, miközben a csajt dugom ő ujjal és kis vibrátorral masszírozza a prosztatámat.
közben pedig az arcát nézni ahogy élvezi
közben pedig az arcát nézni ahogy élvezi

Biztos van,de azoknak meg én nem jövök be...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 06. vasárnap 11:59
Törölt felhasználó (1600432)

Van ilyen! csak te nem találkoztál még vele!
A barátnőm barátnője a vágyam. Nagyon csinos szép csaj és úgy érzem be jövök neki de nem merek lépni.
egy valós bi pár,mindkét tagját kényeztetni.
párral szeretkezni

Van ilyen! csak te nem találkoztál még vele!
(Ez egy válasz fishbed üzenetére (2019. 01. 05. szombat 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 05. szombat 20:43

Olyan lánnyal lenni,akinek látványos a punci spriccelése és beterítse az arcomat, majd akarja hogy a szájába élvezzek el... De nincs ilyen sajnos...
Szívesen megismernék egy olyan párost, ahol a hölgy és a pasi is szívesen fogadna erotikus masszázst egy helyes pesti pasitól.

Biztos van, csak ritka, mint a fehér holló...
(Ez egy válasz fishbed üzenetére (2019. 01. 05. szombat 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 05. szombat 20:43

Olyan lánnyal lenni,akinek látványos a punci spriccelése és beterítse az arcomat, majd akarja hogy a szájába élvezzek el... De nincs ilyen sajnos...
Nős pasiként régóta foglalkoztat, hogy milyen lenne pasival. Örülnék egy olyan havernak, akivel kísérletezhetnék.
Két nővel szexelni, akik történetesen éppen ikrek (és itt nem a csillagjegyükre gondoltam)!

Egy hárem.
Sziasztok
Csajt vagy olyan nőket keresek akik január 12. 13. Fele nyitottak lennének egy szex party hoz!!!! A szexben legyen nyitót és beválalos 4 - 5 férfi közé. Már van 1 hölgy jelentkezönk
Csajt vagy olyan nőket keresek akik január 12. 13. Fele nyitottak lennének egy szex party hoz!!!! A szexben legyen nyitót és beválalos 4 - 5 férfi közé. Már van 1 hölgy jelentkezönk