Szivesen megismernék egy 45-60év körüli hölgyet akinek a házibaratja lennék, hosszutavon. Ismerkedés, beszélgetés, és majd alakul .....
Ez a vágyam.

párral szexelni
Helló Réka
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 30. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 30. szombat 09:44
Törölt felhasználó (4052152)

Sziasztok
Dobj pár képet.kíváncsi vagyok.
(Ez egy válasz szexkell1993 üzenetére (2019. 03. 30. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 30. szombat 13:35

Engem borzasztóan bolygat,hogy valakinek küldök képet a páromról és leírja mit gondol,mit csinálna vele,

Sziasztok Találni egy olyan bi hölgyet aki eljönne velem nyáron akaliba egy hosszú hétvégére a naturista kempingben
a fiatal kolleganőmet munka után az orodaban kenyeztetni Hosszan!
ezt a hármast én is átélném!
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2018. 12. 15. szombat 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy igazán kövér, hatalamas női segget, puncit nyalnék most legszivesebben!
Egy szintén enyhén bi nagyfaszú srácal kiverni és szopni egymást
Engem borzasztóan bolygat,hogy valakinek küldök képet a páromról és leírja mit gondol,mit csinálna vele,

Hosszan,gyengéden,sokáig masszírozni egy csinos hölgyet a párja elött,utána hossszan,finoman kinyalni a punciját és a popsiját...
Nyelvvel kényeztetni élvezésig egy hatalmas kisajkakkal megáldott puncit.
Sziasztok
Nem almodozni kell, megvalositani. Hajra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 30. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 30. szombat 07:32
Törölt felhasználó (4052102)

Édeshármas két pasival, felváltva és egyszerre is kényeztetnének.
Édeshármas két pasival, felváltva és egyszerre is kényeztetnének.
Élvezni a napot, társaságban eltölteni, egymásba találni.
Egy lány punciját nyalni, benne a párja farkával. Néha szájba venni és szopogati. A srác teleélvezné, a lány pedig a kettős hatás okozta hatalmas orgazmustól "bepisilne". Fröcskölné az arcomra, a számba. Csak nyalnám nedveit, a kiszivárgó spermával együtt.
párral szexelni
2ferfival

Szerintem ez már nem teljesen egészséges gondolat a részedről!
Még jó, hogy nem én vagyok a párod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 26. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 26. kedd 08:09

Még jó, hogy nem én vagyok a párod.

Törölt felhasználó (841722)

Sajnos a párom nem megy bele, de engem izgatna, ha előttem megdugnák. Mondjuk elkábítani finoman, hogy ne tiltakozzon, és akkor 1-2 pasi megdugná, teleélvezné, használnák mint egy szexbabát... Amikor magához térne, akkor pedig semmire sem emlékezne.