.Izgatna egy pár hölgytagjától kényszer francia,a párja elött,akár viszonzás nélkül is
Páromat elcsábítsák a Campuson egy alapos dugásra!

Testközelből szeretkezést végig nézni,egy jó nagy farokkal!
Biszex párral szexelni
Páromnak egy 25-30 körüli srácot találni aki rendszeresen masszírozná.
Nagyon szívesen. Még messze se vagytok. 20/6?
(Ez egy válasz csoki72 üzenetére (2019. 07. 06. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 06. szombat 15:57

Sziasztok, párosunk hölgy tagja ki próbálná , hogy milyen ha egy nagy méretű fiú kényeztetné.

Párommal van egy nagy vágyunk amit már többször átbeszéltünk egymással: Lefektetne engem és a másik férfit egymás mellé majd közénk térdelne (pántos fehérnemüjében és csipkés nyakpántjával) szemből és egyszerre kezdene bele a kézimunkába fejné a két farkát és persze figyelné a reakciókat majd elspricoltatná mindkettőt egymás után esetleg csókokkal besegítene ha szükséges. Imád kézzel spricoltatni látom rajta mindíg az izgalamat.
én szívesen csókolóznék csajjal...szopás után... gecis szájjal)))
Nekem az volna a vágyam,hogy újra fel állna úgy rendesen,és dugnék éjjel nappal!
ezt én is át akarom élni, akár más párral, akár az én barátnőmmel... bár ő nem hajlik erre
(Ez egy válasz Guardian85 üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 15:15

Párommal van egy nagy vágyunk amit már többször átbeszéltünk egymással: Lefektetne engem és a másik férfit egymás mellé majd közénk térdelne (pántos fehérnemüjében és csipkés nyakpántjával) szemből és egyszerre kezdene bele a kézimunkába fejné a két farkát és persze figyelné a reakciókat majd elspricoltatná mindkettőt egymás után esetleg csókokkal besegítene ha szükséges. Imád kézzel spricoltatni látom rajta mindíg az izgalamat.
Csajt kényeztetnék párommal egyűtt
Kellemes élvezet lehet. Írtam Nektek....
(Ez egy válasz Guardian85 üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 15:15

Mocskos fantáziával megáldott nőre vágyom.
A felesegem utasitasara egy fiut leszopni, mejd megdugatni a fenekem. De csak ugy, ha mindenki kap egy kicsit a jobol a vegen. Egy dupla mellreelvezessel zarni az aktust, mivel a kebleire mindketten nagyon buszkek vagyunk.
Egy nő titkos szeretője szeretnék lenni, és mivel nekem is van párom, így a teljes titkolózás megadná a plusz bizsergést
Zuhany alatt szexelni? Tényleg, erre nem is gondoltam
Hidd el, ez a verzió másabb mint a négy fal közt ......
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 14. vasárnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 14. vasárnap 15:09

Törölt felhasználó (4052772)

Egy ilyen program valoban izgalmas. Olyan mint zuhany alatt szexelni.....

Biszex párral szexelni
Sziasztok.
Nekem a vágyam, hogy a feleségem lássam ahogy máss dugja.
Sajnos nem nyitott az ilyenre egyelőre de engem nagyon izgat.
Izgat ha látom ahogy más pasi felizgul rá.
Csináltam róla pár képet titokba.
Ha valakinek lenne kedve kiverni rá írjon privátba és persze beszélhetünk is róla
Nekem a vágyam, hogy a feleségem lássam ahogy máss dugja.
Sajnos nem nyitott az ilyenre egyelőre de engem nagyon izgat.
Izgat ha látom ahogy más pasi felizgul rá.
Csináltam róla pár képet titokba.
Ha valakinek lenne kedve kiverni rá írjon privátba és persze beszélhetünk is róla
Felesegemet rendesen csoportba basszni....sikicson kozbe mint egy kurva.