Szia!)
1 pohár Gere-rose mellett kommunikálni egész fenséges lehet))) (Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 22:38
1 pohár Gere-rose mellett kommunikálni egész fenséges lehet))) (Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Érdemi kommunikációra képes és hajlandó BBW imádó pasi a vágy elsődleges tárgya....és egy kis rozé

Ha beadja a derekát akkor az élményt megosztom☺️. Remélem minél előbb
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 21:20
Törölt felhasználó (3715492)

Nalunk is igy kezdodott. Celozgatas>elutasitas. Celozgatas>csend. Celozgatas>szabadkozas. Celozgatas>fontolgatas. Celozgatas>rabolintas. Azutan megtortent es mindketten orultunk/orulunk neki.
Érdemi kommunikációra képes és hajlandó BBW imádó pasi a vágy elsődleges tárgya....és egy kis rozé

Csak a szemed?

Pedig mar elkerekedett a szemem mikor az elso ket sort elolvastam.

Az elso celozgatas es a megvalosulas kozott kb 2 ev telt el nalunk. Szoval szerintem gyerekcipoben jarsz 5 alkalommal. :P
Gondolj csak bele, a kisfiunak a kezebe adjak a kukijat amint lehet, de ha egy kislany a laba koze nyul a kezere csapnak. Mar innen indul az egesz. kesobb ha egy srac vegig dugja a fel osztalyt, akkor mekkora csodor, ha egy csaj akkor mekkora kurva.
A nokbe bele van nevelve a szegyenlosseg, sokkal nehezebben oldodnak mint a ferfiak. (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 16:27
Gondolj csak bele, a kisfiunak a kezebe adjak a kukijat amint lehet, de ha egy kislany a laba koze nyul a kezere csapnak. Mar innen indul az egesz. kesobb ha egy srac vegig dugja a fel osztalyt, akkor mekkora csodor, ha egy csaj akkor mekkora kurva.
A nokbe bele van nevelve a szegyenlosseg, sokkal nehezebben oldodnak mint a ferfiak. (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi van akkor ha Célozgatás->elutasítás, már vagy ötödjére. Célozgatás->csend még sehol....
Mi van akkor ha Célozgatás->elutasítás, már vagy ötödjére. Célozgatás->csend még sehol....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 21:20

Nalunk is igy kezdodott. Celozgatas>elutasitas. Celozgatas>csend. Celozgatas>szabadkozas. Celozgatas>fontolgatas. Celozgatas>rabolintas. Azutan megtortent es mindketten orultunk/orulunk neki.
Egy szép puncit nyalni, miközben dugják.
Párom valaki elcsábítaná aztán jól meg dugná
(Ez egy válasz petja846 üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 20:23

Azért néha célkzgatok majd rá és egyszer hátha. Remény hal meg utoljára
Azért néha célkzgatok majd rá és egyszer hátha. Remény hal meg utoljára
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 10. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 16:46

Ha marmegemlitette akkor jo uton jartok. Usd a vasat amig meleg.
A nimfomania egy betegseg, amikor a no keptelen kielegulni. Te egy olyan not szeretnel, aki imadja a szexet.
A viccben szereplo harmadik tipust:
"A noket 3 tipusba lehet besorolni. 1 Facer. 2. Nagyon facer. 3. El-hal a facer.
(Ez egy válasz gabormaraczi üzenetére (2019. 08. 10. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 15:57
A viccben szereplo harmadik tipust:
"A noket 3 tipusba lehet besorolni. 1 Facer. 2. Nagyon facer. 3. El-hal a facer.

Sziasztok
Én arra vágynék legszívesebben, hogy találhatnék egy olyan nőt aki Nimfómániás!! És egy intenzív Szex maratont le zörgetni! De ha szünet kellene ki várná
Én arra vágynék legszívesebben, hogy találhatnék egy olyan nőt aki Nimfómániás!! És egy intenzív Szex maratont le zörgetni! De ha szünet kellene ki várná

Ha marmegemlitette akkor jo uton jartok. Usd a vasat amig meleg.
(Ez egy válasz petja846 üzenetére (2019. 08. 10. szombat 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 13:19

Sajnos csak vagy marad. Hármasban, párom a swingert(amin meglepődtem) említette de egyenlőre nem látok esélyt rá. De remélem egyszer mégis ☺️
Autó hátsó ülésén szopatni egy feleséget míg a férj végig nézi és veri magának és útasít hogyan csináljuk.

Sziasztok

Sajnos csak vagy marad. Hármasban, párom a swingert(amin meglepődtem) említette de egyenlőre nem látok esélyt rá. De remélem egyszer mégis ☺️
igen.... valóban nem kicsit homályos..((((
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 19:46

En akkor sem ertem.
En akkor sem ertem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 18:57
Törölt felhasználó (872380)

hali))
szerintem férfival IS)))
szerintem férfival IS)))
Szopni egy formás farkat vékonyat meg is dugna gumival a végén bennem elélvezve még szűz a lukam
ki volt, úgy, hogy nagyon vágyott Valakire.... ÉS félt, hogy bármit ír... elcseszheti...
ki volt úgy: "jaj... bárcsak annyira legyek szimpi, hogy személyesen is szemembe nézzen..." ??!!??))
ki volt úgy: "jaj... bárcsak annyira legyek szimpi, hogy személyesen is szemembe nézzen..." ??!!??))