Szanaszét kefélni a kis leszbi Ruby Rose-t!!
D

Nagy élvezet lehet. Sajnos, én a vörös szőrzetes vénuszdomb nélkül vagyok kénytelen kortyolgatni a lehűtött száraz rozébort.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 14. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 12:03
Törölt felhasználó (4132002)

Szia!
Akkor én duplán rozé kedvelő vagyok!
A párom vénuszdombján izgalmas,fazonos,eredeti vörös szőrzet pompázik!
Imádom!
No meg a rozé bor is a kedvenceim közé tartozik.A száraz!
Imádom!
No meg a rozé bor is a kedvenceim közé tartozik.A száraz!
Megtalálni a szexuálisan, és a való életben is hozzám való ideális partnert.De tű a szénakazalban......
Nőkkel párokkal Skypeolnék..... tothjozsef90
Szia!
Imádom!
No meg a rozé bor is a kedvenceim közé tartozik.A száraz! (Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2019. 08. 13. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom!
No meg a rozé bor is a kedvenceim közé tartozik.A száraz! (Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2019. 08. 13. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
A férj álma: Nem vagyunk kezdők, voltunk már 3asban, 4esben
Ezek eddig mindig le voltak szervezve. Olyan pasinak örülnék, aki tenne is valamit a cél érdekében
Leszólítaná a páromat, vagy minket egy nyilvános helyen, barátkoznánk, Kicsit udvarolgatna a páromnak, akinek ez spontánnak tűnne. Persze mindez az én segítségemmel
Létezik ilyen pasi?

Egyre több a rozé kedvelő itt
Tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 13. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 13. kedd 19:55

Tetszik

Törölt felhasználó (3157592)

én is
wow)))
főleg ha Én készítem a vacsorát hozzá)))
de upsz előre szaladtam..(( többi üziben??)) (Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2019. 08. 13. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
főleg ha Én készítem a vacsorát hozzá)))
de upsz előre szaladtam..(( többi üziben??)) (Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2019. 08. 13. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyetértünk, finom élmény
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 13. kedd 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 13. kedd 17:07

Törölt felhasználó (872380)

Szia!)
1 pohár Gere-rose mellett kommunikálni egész fenséges lehet)))
1 pohár Gere-rose mellett kommunikálni egész fenséges lehet)))
Háát lehet hogy igazad van. Próbálgatom még egy kicsit, talán sikerül és egyszer beleegyezik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 16:47
Törölt felhasználó (3715492)

Az elso celozgatas es a megvalosulas kozott kb 2 ev telt el nalunk. Szoval szerintem gyerekcipoben jarsz 5 alkalommal. :P
Gondolj csak bele, a kisfiunak a kezebe adjak a kukijat amint lehet, de ha egy kislany a laba koze nyul a kezere csapnak. Mar innen indul az egesz. kesobb ha egy srac vegig dugja a fel osztalyt, akkor mekkora csodor, ha egy csaj akkor mekkora kurva.
A nokbe bele van nevelve a szegyenlosseg, sokkal nehezebben oldodnak mint a ferfiak.
Gondolj csak bele, a kisfiunak a kezebe adjak a kukijat amint lehet, de ha egy kislany a laba koze nyul a kezere csapnak. Mar innen indul az egesz. kesobb ha egy srac vegig dugja a fel osztalyt, akkor mekkora csodor, ha egy csaj akkor mekkora kurva.
A nokbe bele van nevelve a szegyenlosseg, sokkal nehezebben oldodnak mint a ferfiak.
Szia!)
1 pohár Gere-rose mellett kommunikálni egész fenséges lehet))) (Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 22:38
1 pohár Gere-rose mellett kommunikálni egész fenséges lehet))) (Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Érdemi kommunikációra képes és hajlandó BBW imádó pasi a vágy elsődleges tárgya....és egy kis rozé

Ha beadja a derekát akkor az élményt megosztom☺️. Remélem minél előbb
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 21:20

Nalunk is igy kezdodott. Celozgatas>elutasitas. Celozgatas>csend. Celozgatas>szabadkozas. Celozgatas>fontolgatas. Celozgatas>rabolintas. Azutan megtortent es mindketten orultunk/orulunk neki.
Érdemi kommunikációra képes és hajlandó BBW imádó pasi a vágy elsődleges tárgya....és egy kis rozé

Csak a szemed?

Pedig mar elkerekedett a szemem mikor az elso ket sort elolvastam.

Az elso celozgatas es a megvalosulas kozott kb 2 ev telt el nalunk. Szoval szerintem gyerekcipoben jarsz 5 alkalommal. :P
A nokbe bele van nevelve a szegyenlosseg, sokkal nehezebben oldodnak mint a ferfiak. (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 16:27
A nokbe bele van nevelve a szegyenlosseg, sokkal nehezebben oldodnak mint a ferfiak. (Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi van akkor ha Célozgatás->elutasítás, már vagy ötödjére. Célozgatás->csend még sehol....
Mi van akkor ha Célozgatás->elutasítás, már vagy ötödjére. Célozgatás->csend még sehol....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 21:20

Nalunk is igy kezdodott. Celozgatas>elutasitas. Celozgatas>csend. Celozgatas>szabadkozas. Celozgatas>fontolgatas. Celozgatas>rabolintas. Azutan megtortent es mindketten orultunk/orulunk neki.
Egy szép puncit nyalni, miközben dugják.
Párom valaki elcsábítaná aztán jól meg dugná