Az nem csak a te vágyad.
(Ez egy válasz thomas25 üzenetére (2020. 03. 21. szombat 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Összehozni egy édeshármast 2 nővel

ezt én is szeretném
(Ez egy válasz Szereto Hazaspar üzenetére (2020. 03. 07. szombat 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lenne ha most megfejne valaki mint a tehenet...
Végre már találni Egy duci , kövér nőt akit kinyalnék akár úgy is , miközben a párja farkán lovagol .
Anyós és a bevállalós barátnője kényeztessen!
Egy szép lucsitos popsi lukat nyalni akár fiú akár lany
Egy finom csupasz puncit nyalni.
ha az anyósom leszopna!
Nyalni finom csupasz popsi lukat sokat somat
Menjünk ma meztelen partyra
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 07. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 07. szombat 20:27
Törölt felhasználó (4271862)

A Magnumba elkisérne vki?!
felesegem tobb pasival baszni,,,mint egy igazi kurvat
Biszex párral szeretkezni
A Magnumba elkisérne vki?!
Sziasztok. Én szeretném,ha egy hölgy a számra ülne,és ürítené magát! Remélem értitek,mert a múlkor,mikor részleteztem,letiltottak egy hétre!
szeretnek ujra huszoneves lenni
Anyám barátnőjét egymásután jól élvezetbe nyalni.
Én pedig szívesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 22. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 22. szombat 22:58
Törölt felhasználó (4287462)

Férfiként csatlakozni egy párhoz. Régóta izgat, hogy nemcsak a nőt hanem a férfit is kényeztetném. Még nem csináltam ilyet, de nagyon szívesen színesítemém a hármas szeretkezést ilyesmivel. Remélem van olyan pár, akinek ez belefér az elépzelésébe.
Szeretek nőket nyalni...Kényeztetni a másikat. Elsőnek összekötném a nő kezeit és bekötném a szemét, majd szépen az ágyra fektetném. Kezemmel végigsimítanám az arcát, a nyakát egészen a mellének a körvonaláig, majd megmarkolnám azokat. Eközben odahajolnék hozzá és az ajkamat hozzáérinteném a nyakához. Forrón rálehelnék, aztán az ajkaimat végighúzva a nyakán, a fülétől indulva, haladnék szépen egyre lejjebb. A melleknél megállnék, itt nyalogatnám picit a bimbókat, miközben a kezem lecsúszna a combjára és szépen lassan húznám feljebb, amíg az addigra nedves puncihoz nem érnék. Kezemmel a csiklót izgatnám, miközben a számmal haladnék lefelé a hasán, végig a csípőcsontján, amíg a kezemet fel nem váltanám a nyelvemmel. Időközben a szemkötőt levenném. Itt elidőznék egy darabig. Nem sietnék, játszadoznék. Hol lassú, hol gyorsabb tempóra váltanék. Belekóstolnék a popsiba is.
Ujjaimat használva izgatnám egyszerre mind a két nyílást, a nyelvemmel pedig hevesen nyalnám a puncit, amíg a másik szinte parancsolva mondaná, hogy nehogy abba merjem hagyni...szeretne elmenni. Ezután jönnék én. Farkamat a szájába téve szopatnám, amíg kőkeményre nem duzzadnék. Ekkor megfordítnám a másikat és betenném a punciba. Miközben dugnám a puncit hátulról, közben az ujjammal simogatnám a popsi lyukat és a csiklót is. Ahogy érzem, hogy enged a popsi, szép lassan elkezdeném ujjazni azt. Kivenném a farkamat és azzal kezdeném el simogatni a popsi nyílását, közben izgatnám a csiklót mindaddig, amíg nem kérné a másik, hogy tegyem bele a seggébe. Felváltva dugnám a popsit és a puncit közben bele-bele nyalva a számmal is kényeztetném a másikat újabb élvezésig. Ha már nem bírnám tovább, magam elé térdeltetném a nőt, összekötözött kézzel, a farkamat a szájába tenném, majd kihúznám. Nyalatnám a seggem és a golyóim, amíg az arcára nem élveznék.
Ujjaimat használva izgatnám egyszerre mind a két nyílást, a nyelvemmel pedig hevesen nyalnám a puncit, amíg a másik szinte parancsolva mondaná, hogy nehogy abba merjem hagyni...szeretne elmenni. Ezután jönnék én. Farkamat a szájába téve szopatnám, amíg kőkeményre nem duzzadnék. Ekkor megfordítnám a másikat és betenném a punciba. Miközben dugnám a puncit hátulról, közben az ujjammal simogatnám a popsi lyukat és a csiklót is. Ahogy érzem, hogy enged a popsi, szép lassan elkezdeném ujjazni azt. Kivenném a farkamat és azzal kezdeném el simogatni a popsi nyílását, közben izgatnám a csiklót mindaddig, amíg nem kérné a másik, hogy tegyem bele a seggébe. Felváltva dugnám a popsit és a puncit közben bele-bele nyalva a számmal is kényeztetném a másikat újabb élvezésig. Ha már nem bírnám tovább, magam elé térdeltetném a nőt, összekötözött kézzel, a farkamat a szájába tenném, majd kihúznám. Nyalatnám a seggem és a golyóim, amíg az arcára nem élveznék.
Egy perverz, nyitott, extrém pár v hölgy. Htávra.