Közös masztihoz szivesen csatlakoznék.
Sziasztok.Ahogyan a leveleiteket olvastam jöttem rá azért van előnye ha biszex vagy.A vágy adott.Pont annyira szopnèk/mint amennyire nyalnék /és dugnék nagyon,ha épp nem dugnak.Azt hiszem nálam a sorrend csak a kérdéses.Úgyhogy ezen a fórumon nem is zavarkolódnék tovább,mert a vágyak csak őszintén kérdésre nem tudok őszintébbet holnap se kívánni minthogy tegyek zsebre 1 émét.Sziasztok.
Idősebb nővel vagy párral mulatni az időt
valaki nézze ahogy kiverem
nagyon jó lenne egy csinos hölgyet a medence szélén kinyalni
Egy hölgye aki szopna,én közben nyalnám a lukát,de ez csak álom.
Most egy nagycicis szopós szájú szexőrült csajra vágyom ...
60+ telt hölgy nagy csiklóval.
Alig várom, hogy vége legyen a járványnak és mehessek szopni, mert geci hiányom van.
Néhány hetero, bi pasival masztizni, majd a végén mindenki rámverné... Erre nagyon vágyom
Egy határozott,bevállalós hölggyel párral, akivel sok mindenre nyitott barátság extrákkal htávra!
Feleséggel szeretkezni és a férje figyeli.
...finom ,lágy,érzéki olajos masszázzsal,hosszasan orgazmus közeli állapotban tartani egy igényes buja lányt,hölgyet ,csajt, "Nőt"...hallani a sóhaját,s látni a szemében miközben kéjesen az ajkát harapja..végezz már ki te mocsok..élvezni remegni akarok ...s akkor,de csakis akkor ..forró nyelvemmel átsegíteném ezen az édes szenvedésen s élvezném élvezése ízét.......hát..ehhez rohadtul lenne kedvem
Szia! 65+os vagyok......ha érdekel
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2020. 03. 28. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én dugnám ha te is beszálnál
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 29. vasárnap 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 29. vasárnap 10:52
Törölt felhasználó (3979742)
Meglesni a páromat ahogy más dugja,szopatja.
Azt én is szeretném
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 29. vasárnap 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 29. vasárnap 10:52
Törölt felhasználó (3979742)
egy kíváncsi hetero vagy bi srác kihasználhatna
Egy bi párt találni ahol én dugnám a pasit és a holgy engem,vagy két hölgyel
Ha egy fiatal néger csaj megerőszakolna...

vazelinator

béla4
Leony Aprill