Egy jó házibuli után addig dugni (dugatni)a haverokkal a feleségem amíg ő kéri hogy elég.
Jó lenne egy erdőben szexelni
Egy csinos vörös nőt kényeztetni.
Biszex párral orális élvezetek ,mindenki mindenkinek!
Egy csinos roma feleséget szopatni kefélni a férjével közösen.
egy formás farkat kényeztetnék..
Ezt nagyon gondold meg, mert ha egyszer valamit a kaland soran felre ertekelsz akkor oriasi negativ erzes keletkezik benned es nem tudod majd a fejedböl kiverni, azzal fogsz nap mint nap gyötrödni !!! netan meg veszekedni is .
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 10. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 10. péntek 09:28
Törölt felhasználó (4293802)

hát mint sokan én is páromat vinném többes kalandba egy kis gátlástalanba többesbe
Folytatni, amit elkezdtünk ...

hát mint sokan én is páromat vinném többes kalandba egy kis gátlástalanba többesbe
Olyan nőt találni hosszú távra, aki mád szopni,élvezettel és szenvedélyel csinálja, könyörögne, hogy a szájába és az arcára spricceljek, és utána smárolni akarna..
ha most egy csajszi nézné camon ahogy játszom magammal
Sziasztok.. Egy 50 feletti hölgyet kényeztetni, élvezésig nyalni, és utána megdugni.. Ha létezik hölgy írjon..
Egy hatalmasat kefélni?? Ahhoz nagy kedvem lenne. Ennyi gyönyörű gecis pina láttán...
Egy nagy csöcsű Nő ülne a farkamban közben szopni a melleit,hú de kanos vagyok.
kipróbálni milyen ha egy fiú verné nekem a Tisza-tó mellöl
Szia! Én is a környéken lakom!Szívesen segítenék a megvalósításban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 07. kedd 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 07. kedd 00:00
Törölt felhasználó (4025052)

Párommal a városunkban nemrég kibéreltünk egy lakást, ami tele volt játékszerekkel. Volt benne szexhinta, mindenféle kikötözéshez való eszközzel, paskolók, masszázságy stb... Mivel mi kezdők vagyunk a bdsm terén, nemigazán ismertük ezek "szakszerű" használatát. Most jön a vágyam (álmom). Újra kivenném a lakást, de vendégül látnánk egy olyan srácot, aki tudja ezeket a játékokat használni és be is mutatná ezt a páromon, amit én végignéznék. Megnézném például ahogy egy finom masszázzsal indítva izgatná párom punciját, majd a masszázságyon lévő bilincsekkel kikötözné és ellenkezést nem tűrve, határozott döfésekkel behatolna. Majd egy idő után négykézlábra állítaná és így bilincselné a padhoz, hogy a nagy kerek popsi is elérhető legyen. Ekkor én odalépnék és széthúznám a kedvesem farpofáit, hogy vendégünk kényelmesen hozzáférhessen a szűk lyukacskához. Nézném a kéjt a párom arcán, amit a fenekében ki-be járó idegen fasz okoz neki. Utána visszaülnék a kanapéra és csak élveznék a látványtól, amit a megkötözött, hangosan nyögdécselő, elélvező feleségem nyújt.
Egy terhes nő hatalmas melleivel jatszadozva tele élvezni a punciját.
Egy nagy faszt érezni szűz popómban.
Évek óta a listám első helyen szerepel az, ha egy 60+ hölgy meglovagolna. Sokszor fantáziálok arról, hogy egy 60+ nő meglovagol és közben a számba lógatja a megnyúlt melleit. 2 éve majdnem összejött, de a hölgy az utolsó pillanatban meghátrált, mert zavarta a korkülönbség (F/28)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 05. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 05. vasárnap 18:30
Törölt felhasználó (2912422)

Egy hölgye aki szopna,én közben nyalnám a lukát,de ez csak álom.
Mi örömmel megnéznénk. Írj egy elérhetőséget és megbeszéljük.
(Ez egy válasz Bözsi 42 üzenetére (2020. 04. 07. kedd 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 07. kedd 06:01

Izgatna engem és a pasim ha camon valaki nézne minket mikor szexelunk.