Nem értem miért minősítetek bárkit is! A cím, (Vágyak...csak őszintén) ! Freud szerint a szexben csak egy dolog a beteges! HA nincs!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 12. vasárnap 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 12. vasárnap 17:23
Törölt felhasználó (4069062)

Agyatlan!!!
Egy Budapesti biszex páral,én dugjam a nőt és a pasi engem,hmmmm imádnám
Egy nagydarab szőrös kamionsofőrrel egy kamionban mindent
Most hogy egy szopáscentrikus csaj addig szopjon míg teleélvezem a száját .....és tovább szopjon ....míg fogdosom a nagy csöcseit meg ujjazom a lucskos szőrös pináját közben ....

Mai nap egy buja növel addig szeretkezni,nyalni a punciját ,szopni a melleit,élvezni többszörösen.
Rengeteg spermát nyelni
Egy forró fekete.

Tökéletesen igazad van....!...- sok barom emberél a földön közöttünk...!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 12. vasárnap 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 12. vasárnap 17:23
Törölt felhasználó (4069062)

Agyatlan!!!
Agyatlan!!!
Látni, hogy a páromat két idegen férfi kényezteti,nyalják és dugják a punciját és ahogy az orgazmus a hatalmába keríti.
Még ma találkozni egy Dél Pesti biszex párral!
Jelentkezem
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2020. 03. 20. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy jó házibuli után addig dugni (dugatni)a haverokkal a feleségem amíg ő kéri hogy elég.
Jó lenne egy erdőben szexelni
Egy csinos vörös nőt kényeztetni.
Biszex párral orális élvezetek ,mindenki mindenkinek!
Egy csinos roma feleséget szopatni kefélni a férjével közösen.
egy formás farkat kényeztetnék..
Ezt nagyon gondold meg, mert ha egyszer valamit a kaland soran felre ertekelsz akkor oriasi negativ erzes keletkezik benned es nem tudod majd a fejedböl kiverni, azzal fogsz nap mint nap gyötrödni !!! netan meg veszekedni is .
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 10. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 10. péntek 09:28
Törölt felhasználó (4293802)

hát mint sokan én is páromat vinném többes kalandba egy kis gátlástalanba többesbe
Folytatni, amit elkezdtünk ...