Na ez nekem is jól esne ! De meg egy is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 29. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 29. csütörtök 15:30
Törölt felhasználó (4164602)
Isteni lenne most ha 2 hölgy kényeztetne!
Egy sexy fiatal, vonzó hölgy, most jól jönne ha velem lenne!!
Valaki jol megdugja a szám.
Sziasztok...hölggyel ismerkedni beszélgetni...őszintén a sexröl...
Egy szép puncit élvezésig nyalni.
Erotikus levelezésbe bonyolódni nőkkel vagy párokkal! Szívesen írom meg gondolataimat vagy a vágyakat történetbe, esetleg közösen lehetne fantáziálni!
Puncit kényeztetni
Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.
Már az is megmozgatja mindenem, ha leírnám, hogy egy pár hogyan is vigye végbe a szexet, mibe öltözzenek, mit használjanak, milyen pózban és milyen befejezéssel. Mint egy forgatókönyv, és ők filmesítik meg. Nyilván a dokumentáció fontos, megörökíteni 1-1 képpel
Össze jönni egy párral és belevinni a párom egy jó négyesbe.Barátság extrákkal.
Lehet perverz vagyok de pl egy havert talàlni és hazaért aki pl míg melozom elugrana hozzànk kis pia és pàromat tömné hàtulról a pia hatàsàra aztàn a többi az izgalmas na azt màr nem írom csak pont ezt àlmodtam ma
Egymás előtt masztizni egy hölggyel úgy hogy nem érünk egymáshoz.
Ha a feleségem eszméletlen szexin öltözne mondjuk egy seggig érő miniszoknyába, harisnyába menne az utcán a
bevásárló központba a férfiak utána fordulnának megnéznék maguknak! van ezzel még így valaki?
bevásárló központba a férfiak utána fordulnának megnéznék maguknak! van ezzel még így valaki?
Nézni egy pár játékát és kiverni magamnak.
Párom látni egy másik csajjal ,de sajnos heteró a lelkem
!
!
Párnál nyalni szex közbe, ha benne volnának, jól tágúlna a hölgy, dupla punci! Vagy szendvics, ha popsi a is szereti a hölgy!
Most arra vágyom hogy valaki kiverje a farkam.
Sziasztok. Egy biszexuális csajt találni hosszú távra aki be szállna harmadiknak mindenki örömére. Ha létezel írj privátba.
Most jòl leszopni a férjem,õ meg kinyalna.De sajna olyan,mint a dokik...majd pàr hét,hònap múlva kapok idõpontot...

vazelinator

digisgyula
Heidi