Párt keresünk akik hallgatnánk-néznének
Rendben, bocsánatkérés elfogadva! smile Amennyiben továbbra is érdekel az ügy, egy privát chat beszélgetés vagy egy levél formájában szívesen elmondom hogy miért annyira érdekes ez nekem.
Minden jót kívánok neked! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 22. csütörtök 07:33
Minden jót kívánok neked! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)

Nem kötekedés kérdés volt! Bocs ha így gondolod. Szerettem volna meg tudni, mit élveznél ebben ha ő mással van együtt, ráadásul, ha még SZERETED is!!!! Ennyi!!
Rendben, bocsánatkérés elfogadva!
Amennyiben továbbra is érdekel az ügy, egy privát chat beszélgetés vagy egy levél formájában szívesen elmondom hogy miért annyira érdekes ez nekem.
Minden jót kívánok neked!

Minden jót kívánok neked!
Egy +35 éves nővel diszkréten "sétálni" este felé Marghit Szigeten vagy Varosligeten.
Tartós párkapcsolatban élek 30 éves heteró férfiként, de a szexualitás terén nem vagyunk egy hullámhosszon, túl sok a libidóm. Egy olyan partnerrel szeretnék titkos viszonyt folytatni, akivel hasonlóképpen egy cipőben járunk. Helyileg Budapest, és annak déli agglomerációja (Pest megye) jöhet szóba. Hölgyet keresek, kortól függetlenül. Akinek felkeltettem érdeklődését kérem írjon.
Találni egy kedves, megbízható párt, akikkel egy tartósabb, baráti kapcsolatot is ki lehetne alakítani és az csak hab lenne a tortán, ha esetleg az enyhébb biszexre is vevők lennének.
Sziasztok!
Egy fiatal, jó adottságú hetero fiúval hancúrozni a férjem passzív jelenlétében.
Egy fiatal, jó adottságú hetero fiúval hancúrozni a férjem passzív jelenlétében.
Nem kötekedés kérdés volt! Bocs ha így gondolod. Szerettem volna meg tudni, mit élveznél ebben ha ő mással van együtt, ráadásul, ha még SZERETED is!!!! Ennyi!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 21. szerda 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 21. szerda 18:18
Törölt felhasználó (3258552)

Vágyak..... , csak őszintén. Ennyi.
Neked mi a jó a kötekedésben?

Régi vágyam, hogy barátnőm lefeküdjön apámmal vagy nagyapámmal.
Nagyon izgat a gondolat, de mivel ez a vágy jó formán elérhetetlen, ezért beérném azzal is, hogy egy idősebb férfi szexel a barátnőmel.
Esetleg ha lenne itt ilyen nő, akinek ez nem tabu, és izgatja a fantáziáját akkor várom az írását
Heteró vagyok, de ha valakit érdekelnének a fantáziálásaim, vagy barátnőm és idősebb ember, illetve család idősebb férfi tagjai között kialakult forró helyzett, aminek szemtanuja voltam, nyugodtan írjon rám
Nagyon izgat a gondolat, de mivel ez a vágy jó formán elérhetetlen, ezért beérném azzal is, hogy egy idősebb férfi szexel a barátnőmel.
Esetleg ha lenne itt ilyen nő, akinek ez nem tabu, és izgatja a fantáziáját akkor várom az írását

Heteró vagyok, de ha valakit érdekelnének a fantáziálásaim, vagy barátnőm és idősebb ember, illetve család idősebb férfi tagjai között kialakult forró helyzett, aminek szemtanuja voltam, nyugodtan írjon rám

én is ezt szeretném
Vágyak..... , csak őszintén. Ennyi.
Neked mi a jó a kötekedésben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 21. szerda 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 21. szerda 18:02

Törölt felhasználó (4069062)

Az neked miért lenne jó??
Az neked miért lenne jó??
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 21. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 21. szerda 17:33
Törölt felhasználó (3258552)

Az lenne a jó ha a feleségem végre elszánná magát hogy mással is szeretkezzen.

Az lenne a jó ha a feleségem végre elszánná magát hogy mással is szeretkezzen.

Egy szexkedvelő nyugdíjas nagyi,szexmániás érett feleséget találni baráti kapcsolatra.
Egy 60+-os telt hölggyel kipróbálni a szeretkezés minden örömét.
Balatonban éjszaka szeretkezni arányosan telt lánnyal , asszonnyal . Vagy akár párhoz csatlakozni a hölgy örömére .
Sajnos elkeltem már
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 16. péntek 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 16. péntek 15:55
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Egy figyelmes,értelmes,őszinte férfit megismerni,akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat.
Egy figyelmes,értelmes,őszinte férfit megismerni,akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat.
Olyan párt találni ahol a férj néha kölcsön adná a feleségét és kérné hogy dugjam meg ... Nagyon jó lenne.
Olyan párt találni ahol a lányba felváltva vagy egyszerre addig lehet élvezni amíg cuppog a puncija a sok gecitől dugás közben!
Átmasszírozni egy hölgyet és a végén ráélvezni a talpára.