Van, csak válaszolni se tudtok
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 10. péntek 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 10. péntek 16:11
Törölt felhasználó (4318932)

Találni egy nagy intimmel rendelkezo ferfit a felesegem oromere!

Helló sziasztok mindenki!! Mindn vágyam újra és újra átélni a puncitágitást volt már többször benne részem ! Imádom mikor azt kéri a partnerem hogy ne hagyd abba!!

Törölt felhasználó (912190)

Van, csak válaszolni se tudtok
Szeretnék egy sex gépet kipróbálni,hogy tudjam érdemes volna-e vásárolni egyet!
Tetszik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 05. vasárnap 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 05. vasárnap 07:30
Törölt felhasználó (4604712)

Reggeli vàgysm most , pl ha arra hazaérni hogy pàrom at tömik.
Póràzon lennèk és a nő a puncijàt nyalatnà velem.Közben a póràzt szorosan fogná,hogy a fejem ne tudjam elhúzni.Majd spriccelve elévezne.Jutalmam a pisije lenne!A végèn kiverhetném a farkam a mellbimbójàra.
Oral partyn részt venni, célpontnak lenni...
A 2. Pfizer oltás utáni 6 hete tartó erős mellékhatásokat végre elfelejteni és újra a réginek érezni magam. Erősnek és egészségesnek...
Jelenleg ez minden vágyam...
Jelenleg ez minden vágyam...
Most valakivel kiverni camon, nagyon tele vagyok!
Egy párral talizni ahol a pasi szopat és vagy dug miközben a párja a farkamban ül vagy nyalom a punciját.
Fiatal roma párt találni akiket kedvemra használhatok.
Egy helyes és igényes pasi farkát keményre csókolni, finoman hosszasan szopni, míg a csúcsra jut.
Szívesen kényeztetnék egy korosabb Hölgyet!
Találkozni azzal a lánnyal, akit ma láttam reggel iskolába menet. Egy nagyon rövid farmer szoknya volt rajt, ahogy sétált kilátszott a popsija. Nagyon kívánatos volt. Remélem összefutok még vele.

Szívesen szopatnálak!
(Ez egy válasz 2030bitomi üzenetére (2021. 09. 13. hétfő 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 13. hétfő 10:08

Egy helyes és igényes pasi farkát keményre csókolni, finoman hosszasan szopni, míg a csúcsra jut.
Hogy egy tapasztalt pár hetero alapon befogadjon harmadiknak a feleség kedvére titokban...
Engem is izgat ha massal dug a parom. A harmast mar probaltuk es nagyon bejon. Volt mar ugy is hogy o felment hamarabb a srachoz es en kesobb csatlakoztam. Nagyon izgato volt, viszont az is nagyon izgatna ha valaki elcsabittana a paromat egy kettes felallasra. Egyelore nem akarja annyira, de ha valaki el tudja csabitani akkor benne lenne.
Nagy álmom szeretkezni egy extrém kövér,200 kg körüli nővel. Minden vágyát örömmel teljesíteném. Odavagyok a hatalmas idomokért.
Találni végre egy olyan nőt akinél nem kizáró ok a nagyobb méret
Egy terhes feleséget punciba s szájba élvezni!