Egy domináns pár?
ujra huszon evesnek lenni
Filmezni, ahogyan egy kosarcsapatnyi felajzott csodor kedvet tolti a felesegemmel.
A kor csak egy szám! A szexet élvezni kortalanul lehet. Idősebb fiatallal, fiatal idősebbel, vagy akárhogyan, akárhányan!
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Valóban csak egy szám, de lehet, hogy Te is mondani fogod!
Most valami ilyesmire vágyom... egy magányos hétfő délelőtt

A feleségem egy másik pasi farkát a számba adja.
Szívesen meg masszíroznám a hölgyet.
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2022. 02. 12. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Rajtam nem múlna..csak a távolság...:-(
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2022. 02. 12. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy tele élvezett puncit kinyalni.
Egy csoda szép salátás puncit nyalni.
Jó lenne masztizni élőben egy 60+ -os hölgy előtt.
Vágyak...csak egy van, de az nagyon régóta életem részét képezi. Azóta sem teljesült, és gyanítom nem is fog. Sokan furcsán tekintenek arra, akiknek a szokásostól eltérő érdeklődési köre, fétise van. Nekem is jutott egy ilyen. Sajnos. Néha jó, néha nem. Ez pedig nem más, mint a női fehérnemű-imádat. Nem csak egy nőn szeretem látni, hanem szeretem magamra ölteni is ezeket a ruhadarabokat. Tágabb értelemben véve: body-k, melltartók, bugyik, fürdőruhák, combfixek. Nem tudom minek a hatására alakult ki bennem. Iyenkor szokták megbélyegezni az embert: ez biztosan meleg. Pedig nem. 13-14 éves koromban kezdődött, azóta tart kisebb-nagyobb szünetekkel immáron 20 éve kb. Egyszersem voltam férfival, nem is tervezem. Egyszerűen imádom az anyagát, a szabását, a színét ezekenek a ruhaneműknek. Szóval a vágyam egy olyan hölgyet találni aki nem botránkozik meg ezen a viselkedési formán és még ha egy kicsit izgatja is, az maga lenne a tökély

Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
Mostanában leginkább az a(z egyik) őszinte vágyam, hogy találjak egy egyedülálló érett hölgyet, akit alkalmanként alaposan elkényeztethetnék...

Biszex párral szexelni.
Aktív pasival szexelni na azt kipróbálnám..

van olyan....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 14. hétfő 14:36
Törölt felhasználó (4581262)

Egy csoda szép salátás puncit nyalni.
Arra vágyom, hogy akinek írok az írjon vissza, ha csak egy nem-et is. Ugyan 1-2-3-4 mondatos bemutatkozó levélre nem csak ennyi illene. Vagy ennyire sok unatkozó kamus ember van itt?
A lányok párok napi szinten sok esetben több száz!! levelet kapnak és két hét után pont leszarják már az x ezrediket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 18. péntek 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 18. péntek 08:02
Törölt felhasználó (4302792)

Arra vágyom, hogy akinek írok az írjon vissza, ha csak egy nem-et is. Ugyan 1-2-3-4 mondatos bemutatkozó levélre nem csak ennyi illene. Vagy ennyire sok unatkozó kamus ember van itt?